Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16776802 www.bgdnes.bg

Сериалът "Вина" ще гони успеха на "Под прикритие"

Министри гледат от първия ред продължението на лентата

Геро отсвири премиерата на втория сезон на хитовия сериал на БНТ

Сериалът "Вина", чийто премиерен втори сезон тръгна в неделя, ще гони успеха на друга касова поредица на БНТ - "Под прикритие". Това си пожелаха всички замесени с касовата лента. Сериалът, в който Иво Андонов, Куката и ченгето Мартин бяха основни главни персонажи, проби в чужбина и е сред най-добрите родни продукции.

Сега амбициите на екипа са "Под прикритие" да бъде задминат от "Вина". А с оглед на интригуващия сюжет е напълно възможно това да се случи.

Реклама

Вторият сезон на поредицата пренася зрителите в две епохи - сегашната и преди 100 г. В лентата отново играят Михаил Билалов, Елена Телбис, Владимир Зомбори, но има и нови попълнения.

"Ще се проследи началото на "Маркова изба" и съдбата на Марко и Катина, които бяха загатнати в първия сезон", сподели режисьорът на сериала Виктор Божинов.

Главна роля в епизодите, свързани с миналото, получава и новото лице на Би Ти Ви - Петър Дочев. Към основните персонажи пък влизат Лилия Маравиля и Милица Гладнишка. Блондинката играе образа Дария Томова – бизнес дама с малка винарна.

"Влизам като човек, който ще разбута пешките. Моята героиня е силна жена, доста амбициозна", разказа Лилия Маравиля.

Двама министри, при това съвсем истински - на земеделието Кирил Вътев и на културата Кръстю Кръстев, пък изгледаха от първия ред премиерата на продължението на лентата. Висшите държавни служители бяха в отлично настроение и се скъсваха от смях на шегите в сериала.

Големият липсващ бе Геро. Актьорът блести с главна роля във "Вина", но по неясни причини не се появи на премиерния епизод, който бе прожектиран пред феновете и гости.

"Първият сезон на "Вина" се превърна в един от любимите български сериали, произведени в последните години. Обществената телевизия отново затвърди позицията си на водещ фактор във филмопроизводството у нас. Надяваме се, че с продължението ще удовлетворим високите изисквания на аудиторията. За БНТ е важно да предоставя на зрителите качествени продукции, които да отговарят на съвременните художествени и кинематографични стандарти. Творческият екип и актьорският състав на "Вина" работят усърдно за това и вярваме в успеха на втория сезон на сериала", заяви генералният директор на БНТ Емил Кошлуков.

Четете още

Любим сериал се завръща в ефир, вторият сезон на "Вина" стартира от януари

Любим сериал се завръща в ефир, вторият сезон на "Вина" стартира от януари

(ВИДЕО) Започнаха снимките на втори сезон на хитовия сериал на БНТ - "Вина"

(ВИДЕО) Започнаха снимките на втори сезон на хитовия сериал на БНТ - "Вина"

Реклама
Реклама
Реклама