Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16799095 www.bgdnes.bg

Синът на Блатечки ще става актьор

Хлапето на лошото момче на родното кино и Диляна Попова тръгва по стъпките на родителите си

Крушата не пада по-далеч от дървото!

Наследникът на Диляна Попова и Асен Блатечки - Борил, изглежда, ще тръгне по стъпките на известните си родители. Красавицата освен моделка прави успешна кариера и като актриса. Блатечки пък е считан за лошото момче на родното кино. И е напълно логично и общият им наследник да е прихванал от таланта на родителите си и да се насочи към актьорството.

Реклама

Таткото на Борил разкри наскоро, че 9-годишният му наследник показва куп таланти. Синът на Блатечки учи в Музикалното училище в София.

"Борил е много артистичен. Не е изключено да тръгне по професионалния път на баща си. Аз лично не му прилагам натиск. Синът ми сам трябва да избере с какво да се заминава, като порасне - дали ще е актьор, или музикант", сподели наскоро Блатечки по адрес на сина си, който е 3-ти клас.

Майката на малчугана - Диляна Попова, също нееднократно е признавала, че общият й син с Асен е талант. Хлапето развивало уменията си всеки ден в училище. Но пък за сметка на това рядко искал да ходи в школото.

"Не заляга много над уроците. Иска само да си играе с приятелите. Затова и оценките му не са толкова добри, колкото ми се иска. Борил е с по-буен темперамент. Не обича да се подчинява. Не го карам да учи насила", споделя Попова.

Диляна и Асен се разделиха преди няколко години след бурен романс. Въпреки краха на връзката им двамата са в отлични отношения и често се събират заедно заради общия им син.

Попова от години има връзка с бизнесмен. Бившият й Асен също се носи на крилете на любовта. От месеци той живее под един покрив с чаровна дама на име Елеонора.

Четете още

Сексът НЕ Е мираж! Асен Блатечки замени Диляна Попова с Айлин от "Ергенът"!

Сексът НЕ Е мираж! Асен Блатечки замени Диляна Попова с Айлин от "Ергенът"!

Асен Блатечки се обясни в ЛЮБОВ на любимо момиче

Асен Блатечки се обясни в ЛЮБОВ на любимо момиче

Реклама
Реклама
Реклама