Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16911955 www.bgdnes.bg

Прясната баба Петя Буюклиева в "Черешката на тортата": Тодор Живков ме покани на танго!

"Тодор Живков ме покани да танцуваме танго навремето! Той много харесваше моя глас и канеше на танц само само най-великите!".

Това се похвали певицата Петя Буюклиева в "Черешката на тортата" по Нова телевизия. В епизода в четвъртък тя бе домакин, след като предишните вечери избухна с пиперливи изказвания, а само преди две седмици е станала баба.

Реклама

"Когато ме покани да танцуваме, аз бях като препарирана. Беше някъде в София. Тодор Живков ме попита дали имам нужда от нещо, а аз му казах: "нямам нужда от нищо, другарю Живков" и танцувахме танго заедно", спомня си срещата си с Тато родната певица.

Певицата сподели и за друг момент от живота си, но от доста по-ранна възраст.

"От 4-годишна искам да стана певица! Помня, че в четвърти клас гледахме "Златният орфей" и аз казах на приятелите си, че някой ден ще го спечеля. Те се посмяха, а какво стана, спечелих го! Дори бях забравила за тази история!", отново много тънко се хвали Буюклиева.

Разбира се, не пропусна и да изтъкне колко се е старала да сервира на гостите си най-доброто.

"Цял ден готвих, всичко мина през тези ръце! Ох, даже надминах собствените си очаквания", изтъква се родната певица.

За десерт певицата не изневери на себе си и подари на всички една песен, която е ретроспекция на живота й със съпруга й. Песента бе на Лейди Гага и Брадли Купър - "Shallow". Мъжът й Анатоли Георгиев й акомпанира на китарата, докато певицата изпълняваше сложното парче. 

Оказа се, че ергенът Виктор Стоянов има някакъв сантимент, обвързан с тази песен, и здравенякът пусна няколко сълзи. 

Реклама

Малко преди прочувственото изпълнение Петя Буюклиева се похвали, че от две седмици вече е баба. Също така екстравагантната певица сподели, че миналата година с мъжа й са празнували рубинена сватба. 

"Рубинена сватба празнувахме с мъжа ми миналата година, тази година празнуваме земната сватба, желязна сватба. Цял живот сме един до друг! Обичаме се страшно много!", казва с усмивка на лицето и с леко насълзени от щастие очи Буюклиева.

Певицата бе домакин в тазвечерния епизод на „Черешката на тортата" и бе устремена към 40-те точки, които в крайна сметка получи. Певицата демонстрира сериозна подготовка и впечатляващи кулинарни умения. Певицата посрещна гостите си в своя дом, където представи многобройните си награди, включително приза от конкурса „Златният Орфей".

На масата на Буюклиева присъстваха брускети с различни разядки - средиземноморска, хумус, дори и с извара. Не липсваше и предястие под формата на коктейл от скариди. За основно изпълнителката се спря на филе от сьомга със синьо сирене и аспержи. На финала на вечерта домакинята погали небцата на гостите си с чийзкейк, гарниран с боровинки.

Следващ наред е ергенът Виктор Стоянов. Утре предстои да видим какво ще сготви на гостите си и какви изненади ще им поднесе.

Четете още

Буюклиева не спира да хапе в "Черешката": Вечерята беше манджа с грозде!

Буюклиева не спира да хапе в "Черешката": Вечерята беше манджа с грозде!

Гадателката на Берлускони - Теодора Стефанова разкри в "Черешката": Имам си гадже, италианец е

Гадателката на Берлускони - Теодора Стефанова разкри в "Черешката": Имам си гадже, италианец е

Реклама
Реклама
Реклама