Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17774041 www.bgdnes.bg

Искаш да свалиш килограми? Пробиотиците могат да ти помогнат! advertorial icon

Знаете ли, че един от въпросите, които хората задават най-често на Гугъл, е: “Как да отслабна?„ Най-популярните отговори, които със сигурност, няма да ви изненадат, са: промяна в хранителния режим, упражнения, хранителни добавки.

Има обаче един съществен компонент, който често остава пренебрегнат – пробиотиците. Мнозина не знаят, че добрите бактерии, освен че допринасят за здравето, могат да ускорят и процеса на отслабване. Важно е обаче да се изберат подходящите видове пробиотици.

Пакет „Отслабване“ на Bulgar Biotic е разработен точно за тази цел – да помогне за постигане на желаното тегло, без да уврежда организма.

Баланс в чревната флора = здраво тяло и строен силует

Забелязали ли сте как някои хора са слаби, независимо колко калории приемат? Отговорът лежи вътре в нас и по-конкретно - в нашите черва. Там живеят над 1000 различни типа бактерии, разделени на полезни и вредни.

В групата на полезните бактерии влизат пробиотиците, наричани още „живи бактерии“. Тяхната работа е да абсорбират хранителните вещества и да елиминират мазнините. При хора с наднормено тегло преобладават вредните бактерии, които трупат мазнини, в крайна сметка водещи до затлъстяване.

За да постигнат желаното тегло, хората, които имат такъв проблем, трябва първо да нормализират чревната си микрофлора, добавяйки към диетата си пробиотици.

Пробиотиците са ценен съюзник в битката с излишните килограми. Тяхното предимство е тройно:

  1. Подобряват метаболизма и детоксикират.
  2. Регулират апетита, тъй като приемът на някои пробиотици стимулира освобождаването на лептин, хормонът на ситостта, който сигнализира на мозъка, че сме сити.
  3. Някои пробиотични щамове намаляват усвояването на мазнините и ускоряват тяхното изхвърляне, предотвратявайки натрупването им под формата на излишни килограми.

Bactology пакет „Отслабване“

Пробиотиците и загубата на тегло са в тясна взаимовръзка, особено що се отнася до нежния пол. Bactlogy пакет „Отслабване“ е разработен специално за жени, като взема предвид характерните особености на женския организъм. Този комплект включва три пробиотични продукта с доказана ефективност: Bactology Femin (с екстракт от българска роза Дамасцена за детоксикация), Bactology GastroBalance (за подут корем) и Bactology пробиотични перли с натурален шоколад (без захар).

Защо да изберете пакет „Отслабване“?

Всички продукти, включени в пакета, работят в синхрон и видимият резултат е налице след 1 седмица: до -2 см в обиколката на талията. помагат за:

  • изчистване на организма от задържаните течности и токсини;
  • регулиране на хормоналния баланс по естествен начин
  • намаляване на апетита;
  • изгаряне на мазнинитe
  • намаляване на подуването на корема
  • подобряване на състоянието на кожата, косата и ноктите

И не на последно място: влияят положително върху настроението, тонуса и мотивацията за движение. Не само ще изглеждате страхотно, но и ще се чувствате така!

Не отлагайте повече! Време е да се радвате на стройното тяло, за което винаги сте мечтали. Съветваме ви да изберете метод за отслабване, който е най-близък на вашата натура и към който ще може да се придържате.

Добавете към диетата си Bactology пробиотик, за да постигнете желаните резултати по-бързо и трайно. Отслабвайте здравословно, запазвайки баланса на вашата чревна флора.

Реклама