Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16939679 www.bgdnes.bg

Влади Зомбори с най-висока оценка в "Черешката на тортата"

С най-висока оценка за актьора Владимир Зомбори започна тази седмица "Черешката на тортата". Той посрещна гостите в уютния си дом, който споделя с половинката си - актрисата Весела Бабинова и дъщеря им Йоана.

Актьорът от трупата на Малък градски театър "Зад канала" поднесе на гостите си семпло, но вкусно меню, обогатено с истории от студентските години.

Реклама

Освен новия секссимвол на българското кино - Владимир Зомбори, в кулинарната надпревара тази седмица се впуснаха актрисата, която не се плаши от провокации - Анелия Луцинова, носителката на титлата "Мисис България" - Милена Шаркова, българският Елвис Пресли – Цецо Елвиса и телевизионната водещата, на която се доверяват дори в CNN - Диана Радева.

Зомбори приготви за гостите си зимна салата от червено зеле и моркови, предястието бе от скариди на тиган с чесън и масло и авторска баница. Основното се състоеше от филе от лаврак с картофи и пъстроцветни чушки, а десертът – любимият на домакина сладък салам с портокалови корички.

Дали с менюто, или с уютната атмосфера актьорът спечели сърцата на гостите си. Те от своя страна му дадоха най-високите оценки.

Четете още

Сериалът "Вина" ще гони успеха на "Под прикритие"

Сериалът "Вина" ще гони успеха на "Под прикритие"

Влади Зомбори внимава какъв таратор яде

Влади Зомбори внимава какъв таратор яде

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама