Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17040618 www.bgdnes.bg

Най-сексапилната баба влиза в "Един за друг"

Тунингованата гримьорка Христина ще участва в шоуто с половинката си - Ивайло от "Фермата"

Най-сексапилната баба в България влиза в най-романтичното шоу - "Един за друг".

Става дума за гримьорката Христина Герасимова. Мацката, която гони 50-те години, има зашеметяващ външен вид и може да сложи в джоба си дори и два пъти по-млади от нея девойки.

Реклама

За да изглежда по този начин, Христина се подлага на корекции. Разбира се, майсторката на макиажа изпъква с едни гърди пред останалите, за което спомага силиконът в пазвите й.

Христина ще влезе в шоуто, което ще е водено от Мария Игнатова и Емо Чолаков, с половинката си Ивайло. Съпругът на сочената за най-сексапилна баба вече има опит в риалити форматите. Ивайло Герасимов бе част от "Фермата" през 2021 г. и отпадна на крачка от големия финал.

Христина е доста по-възрастна от партньора си. Силиконовата бомба има пораснала дъщеря, която преди години я направи баба. За Ивайло пък бракът с Христина е номер 3.

Тунингованата брюнетка редовно се грижи за външния вид на топмацки като шефката на силиконките Мариана Маринова, плеймейтката Деси Димитрова, певицата Бони и редица миски.

Ивайло от своя страна е работил не за кого да е, а за бай-бързия човек в света - Юсеин Болт. Риалити героят е управлявал заведения в Лондон, а едно от тях е на световния рекордьор на 100 и 200 метра.

Семейство Герасимови няма да бъдат единствената позната двойка в "Един за друг". В шоуто влиза Ивайло Крушарски, който изгря в първия сезон на "Сървайвър" след завръщането му на екран, и любимата му Ваня. Разликата между двамата в годините също е голяма - тя е на 46, а той на 30.

Четете още

Ивайло от "Фермата" женен на топгримьорка
Ивайло от "Фермата" женен на топгримьорка

Ивайло от "Фермата" женен на топгримьорка

Реклама
Реклама
Реклама