Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17120081 www.bgdnes.bg

Българин в реклама с Меси: Страхувах се да не го спъна

Българинът Станислав Христакиев се снима в реклама за бира заедно с футболната мегазвезезда Лионел Меси. В един от кадрите на плажа в Маями, Христакиев се опитва да отнеме топката на аржентинеца, правейки шпагат, но е лесно финтиран. Така българинът се разбива в пясъчен замък, който е точно до тях. В предаването "Здравей, България" по Нова телевизия Станислав споделя как е успял да се снима с Меси.

"Този момент с Меси се случи главно заради любовта ми към футбола. Винаги имам футболна топка в колата, когато пътувам. Всичко започна, като се явих на един кастинг и изобщо не знаех за какво е", разкрива Христакиев. 

Реклама

През 2016 г. Станислав заминава в САЩ, за да сбъдне американската си мечта - да стане успешен модел и актьор. От стотици души са избрали само 8 и българинът е бил сред от тях. Интересното е, че е получил и най-много екранно време.

"Аз бях най-тежкият футболист, тъй като съм 103 килограма. Шест дни бягахме от сутрин до вечер, за да се подготвяме. Имаше лодки, камери и най-различни хора. - сподели Христакиев - Самата реклама с Меси я снимахме на плаж, където случайните минувачи нямат достъп. Това не е изненада, защото всички знаем колко популярен е Лео. Бяхме стриктно инструктирани да не се доближаваме до него, но всяка секунда струва стотици хиляди долари. Не сме там да се снимаме и да си приказваме." 

Станислав разкрива и дали е имал досег с аржентинския гений.

 "Исках да му кажа, че съм от Хасково и че съм сънародник на Стоичков, но не стана. Той е много фокусиран човек. Казаха му каква е хореографията на сцената, където той ме финтира. Най-страшното беше, че трябваше и аз да бъда внимателен, за да не го фаулирам. Всичко стана още при първия опит и получихме аплодисменти. Усетих енергията на звездата, която гледам от дете", гордее се Христакиев.

Четете още

Ето кои роднини на суперзвезди са ритали в българския футбол

Ето кои роднини на суперзвезди са ритали в българския футбол

България ПОСЕЧЕ Лео Меси, даде му само точка за важна награда

България ПОСЕЧЕ Лео Меси, даде му само точка за важна награда

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама