Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17147374 www.bgdnes.bg

Бебето подмладява Камелия

  • Певицата е заклета нудистка, става веган
  • На 53 г. огън момичето на фолка все още е секссимвол

На 53 години Камелия все още е един от най-горещите секссимволи в попфолка! Легендата в жанра по нищо не отстъпва на младите си колежки и винаги е в перфектна форма. В момента певицата се наслаждава на най-голямото щастие в живота. Съвсем наскоро Камелия сбъдна мечтата си и стана за първи път майка след дългогодишни неуспешни опити. Тя и нейният любим Цветин имат син Баян, който най-вероятно е осиновен. Изпълнителката на "Огън момиче" не крие, че е имала здравословни проблеми, които са й попречили по-рано да стане майка.

Реклама

"Понякога жената има сериозен проблем с друго заболяване, което е излекувала, но е премахнат детеродният орган - казва Камелия. - Това беше една моя много голяма лична битка в продължение на 15 години. Мога спокойно да кажа, че съм преживяла всичко. Опитах всичко, дадох максимума от себе си. Имаше моменти, в които много страдах физически, психически дори още повече."

Камелия изглежда като млада майка покрай малкия Баян и годините по никакъв начин не й личат. Изпълнителката на "Луда по тебе" почти никога не е имала проблеми с излишните килограми и се гордее с перфектно тяло. Качвала е по две-три излишни кила, но заради високия й ръст това почти не се е забелязвало. Певицата винаги е била физически активна и спортът е част от нейното ежедневие. Камелия и Цветин имат домашен фитнес, където поддържат форма. Понякога фолклегендата кара колело, а преди време дори тренира гребане. Преди време инструктор й изготвил специална програма с упражнения, която включва клекове, напади, коремни преси и скачане на батут.

Камелия обожава да събира по естествен начин витамин D и обожава слънцето. Певицата прекарва голяма част от лятото на морето и е заклета нудистка от около 20 години.

"За мен това не е скандално. Обичам тялото си, харесвам се и няма да спра да го правя", категорична е певицата.

През годините Камелия преминава през различни режими на хранене и наистина вече добре познава снагата си. Стига до извода, че трябва да живее живота си без ограничения, но два пъти в годината задължително прочиства тялото си с гладуване. Двамата с Цветин преминават през вегетарианство и веганство, а за един кратък период дори са суровоядци. Всяка сутрин Камелия задължително пие чаша топла вода. Нейна запазена марка е т.нар. "зеленьош", който сама приготвя. Той включва различни съставки като грахов и оризов протеин, суперхрани като мака, пчелен прашец, пшеничени стръкове, водорасли и всякакви такива полезни неща. "Прилича на зелен бъркоч и аз му викам зеленьош. Организмът не се интересува дали ще си набави белтъчините, въглехидратите и мазнините от пържола или от грахов протеин", казва певицата.

Огън момичето на фолка не крие, че е правила някои корекции на тялото си. Камелия има естествена красота и това си личи от нейните снимки, преди да се превърне в звезда. Въпреки това певицата слага силикон и си прави операция на носа, който се е видоизменил след отслабване.

Певицата не се притеснява от годините си и не се страхува от остаряването. "Кожата, зъбите, косата ми няма как да са като на 20-годишно момиче, нещата се променят - казва Камелия пред списание "Стори". - Ако жената може малко да забави този процес - да си сложи фасети, екстеншъни, да прави процедури за лицето, да спортува, да се храни правилно, тогава не е чак толкова плашещо. Аз вървя ръка за ръка със старостта, живея комфортно с нея. Знаете ли кога човек остарява наистина? Когато спре да се развива. А това може да стане и на 30 години."

Четете още

Фолкпевицата Камелия и стана веган, яде и сурова храна

Фолкпевицата Камелия и стана веган, яде и сурова храна

Камелия без купон за ЧРД

Камелия без купон за ЧРД

Реклама
Реклама
Реклама