Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17159308 www.bgdnes.bg

Вергов проговори за "Под прикритие" и разкри най-големия си страх

БНТ официално обяви, че на екран се завръща „Под прикритие", а новините за главните герои направо изстреляха феновете в Космоса.

Огромните новини са, че като герой в „Под прикритие" влиза Юлиан Вергов, който ще бъде новият Главен. Сезон 6 ще разиграва сюжет, който се случва няколко години след последните кадри, които сме гледали, а Джаро и Куката отново ще бъдат в сериала.

Реклама

"Нямам ни най-малка представа какво ще играя. Предложиха ми много пари и аз се съгласих", смее се Юлиан Вергов пред Георги Любенов по БНТ.

Малко след това призна, че се шегува и разбира се е наясно с ролята си, но категорично отказа да я издаде каквато и да е подробност от хитовия сериал.

"В хубавия сценарий и в хубавата роля не може да се каже един герой дали е добър или лош," лаконичен е Вергов.

Въпреки това актьорът призна за най-големия си страх. Всеки път, когато го поканят за роля, той вижда сценария, решава да участва и когато дойде моментът да започне снимки го обзема невероятен страх.

"Всеки път се чудя как ще се направи, какво ще излезе. Това е докато не започнем да снимаме. Тогава вече има подготовка, самият ти си влязъл в ролята, но аз изпитвам голям страх всеки път преди това", споделя Вергов.

Четете още

Юлиан Вергов бил общ работник

Юлиан Вергов бил общ работник

ГРЪМ! Владо Пенев също се завръща в "Под прикритие"

ГРЪМ! Владо Пенев също се завръща в "Под прикритие"

Реклама
Реклама
Реклама