Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17228071 www.bgdnes.bg

НЯМА МЪРДАНЕ! Сашо Кадиев пак се уреди като водещ

След фурора на "Кой да знае" през зимата ще има сезон през май

Предаването на Сашо Кадиев "Кой да знае" ще има нов сезон, научи "България Днес". Куиз шоуто, което стартира на 1 януари, е избило рибата и тотално печели битката за рейтинга с конкурентната Нова тв, която по това време излъчва "Черешката на тортата", разбра "България Днес" от свои източници.

Още във финалния епизод на "Кой да знае", излъчен миналия петък, Кадиев сподели, че най-вероятно не се сбогува с феновете на шоуто. А само си казват довиждане и до скоро. Причината за това е, че Кадиев е наясно с бъдещето на шоуто още от седмици.

Реклама

Зрителският интерес кара Би Ти Ви да върне предаването, чието лице е Кадиев, през май, когато приключат другите шоупрограми, заложени в програмата - "Ергенът", "Денсинг старс" и "Аз обичам България". В последното отново ще гледаме Малкото Евро, както е наричан актьорът заради майка си Катерина Евро. Той е един от капитаните на "Аз обичам България", което стартира снощи.

Кадиев е сред най-харесвани кадри на частната медия. Синът на Катето Евро прекара куп години в "Преди обед", но реши да напусне сутрешното предаване заради липса на свободно време. Целият сезон на "Кой да знае" се снима в рамките на няколко дни, което идеално пасва на условията на Сашо.

Още не е ясно кои ще бъдат капитаните в "Кой да знае". В първия сезон отборите бяха водени от Милица Гладнишка и актьора от "Татковци" Христо Пъдев. Няма да е изненада, ако колегите на сцената запазят мястото си и напролет, когато ще бъдат снимките на майското излъчване на предаването.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама