Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17233155 www.bgdnes.bg

Мария Силвестър стана майстор на шпакловката

Мария Силвестър почти не слиза от кемпера, който е и неин офис, и който тя шофира сама, разкри тя в студиото на Би Ти Ви. Красивата телевизионерка си е наложила този режим, за да може да бъде максимално ефективна при снимките и реалната помощ, която оказват на хората, в новия шести сезон на предаването "Бригада Нов дом". 

Зеленооката чаровница изобщо не стои настрана, а се включва активно в ремонтните дейности. Понякога направо се хвърляла в прахта. Вече умеела прилично да шпаклова. А скоро щяла да усвои и санитарията, зарече се бившата половинка на актьора Силвестър Силвестров.

Реклама

Новото, което Силвестър и екипът й ще предложат на зрителите в този сезон, е че майсторите ще се срещат с хората, чиито домове са превърнали само за пет дни в "къщата на мечтите".

"Много е вълнуващо да видиш техните реакции!", доверява Мария Силвестър. Тя разказва още, че продължава да общува с героите от предишните сезони, а някои от тях дори са станали част не само от професионалния й живот.

"Често разговарям с Ники, той ми е любимец. Това е едно дете, страдащо от Синдром на Даун, което обаче е музикант. И Ники споделя творчеството си с мен", каза водещата на "ремонтното" риалити. 

Четете още

Приказна любовна история докосва сърцата в "Бригада Нов дом"

Приказна любовна история докосва сърцата в "Бригада Нов дом"

Мария Силвестър: Мога да карам ТИР и камион

Мария Силвестър: Мога да карам ТИР и камион

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама