Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17248029 www.bgdnes.bg

Нов скандал между Андреа и Карлеуша. Бившата на Кобрата пак захапа сръбската звезда

Сръбско-българската вражда продължава

Гневът на нашата певица се събуди след половин година

Андреа скочи на Карлеуша след гостуването й на наша земя.

"Евала на жената. Дойде да събере парите на българите, които така цветущо обижда!"

Така захапа нашата фолкпевица сръбкинята и продължи: "Послушахме песните, които дори и Сърбия не ги знае, изпя единствената песен, позната ни, и то на Азис! Взе си великия антураж, който пак ние платихме, и си тръгна. Браво. Това си заслужаваме! Затова сме на този хал!"

Огорчението на бившата на Кубрат Пулев продължава отпреди половин година, когато сръбската сензация на турбофолка поднесе обиди към чалга индустрията в България, наричайки я "боклук". Тогава Андреа първа се изправи да защитава българския шоубизнес от наглата Карлеуша! Сръбската силиконка реши да продължи с нападките. "Мила Андреа, аз нямах предвид българската музика, а само твоята", отговори сръбкинята. Андреа тогава избесня и отвърна с пълна сила на злобата.

Реклама

Първо, нашата певица показа колко пъти Карлеуша е копирала визиите й с години закъснение, въпреки че Йелена беше заявила, че българските изпълнители се обличали много "евтино".

Второ, защитничката на българския попфолк извади 10 кавъра на най-големия си хит "Хайде опа", повечето от тях - изпети от сръбски певици.

Трето, Андреа забърка в разправията краля на попфолка Азис. Той е единственият български изпълнител, който е правил дует със звездата от западната ни съседка. "Супер, че го уважаваш, защото той се опита да те измъкне от това дъно, в което се намираш. И това е, за да имаш същия успех, който аз имах", атакува българската сексбомба.

"Това не е хейт, а е чувство за национално самоуважение" обяснява за думите си Андреа, която е една от малкото, които се изправя срещу гаврата на Карлеуша.

Феновете също застанаха редом с Андреа на фронта в чалга войната. "Това е подобие на жена, която цялата й кариера е изградена на кавъри и скандали!" Беше един от многобройните ругатни, които се изпратиха към сръбкинята.

Четете още

Андреа подкрепя Отварачката в "Капките"

Андреа подкрепя Отварачката в "Капките"

Андреа стана йога

Андреа стана йога

Реклама
Реклама
Реклама