Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17274902 www.bgdnes.bg

Пазят в ТАЙНА хонорарите в "Капките"

*Имитатори крият парите заради напрежение 

*Само Маги Халваджиян запознат колко получават участниците 

Строго секретна информация са хонорарите на участниците в "Като две капки вода", научи "България Днес" от свои източници.

Периодично в публичното пространство се появява информация за заплащането на фолкпевицата Мария, легендата Панайот Панайотов, актьора Иво Аръков и другите, но няма официално потвърждение дали отговарят на истината. Причината е, че единствено Маги Халваджиян е наясно с хонорарите на участниците, които е поканил в предаването за имитации. Продуцентът лично е водил преговорите за включването им в шоуто и е запознат колко пари брои за всеки епизод.

Реклама

Хонорарите са една от обсъжданите теми в коридорите на "Капките", като дори участниците се вълнуват колко пари получават конкурентите им в предаването. Но самите те предпочитат да мълчат и да не разкриват заплащането си, за да не се окаже, че вземат повече от другите, и да си навлекат зле прикрита омраза и завист. Недомлъвките и чуденките създавали напрежение зад сцената, но официални цифри в лева така и не се появявали.

Информация за хонорарите не била предоставяна дори на хора от екипа, за да не се изкуши някой да се разговори и да се стигне до теч на информация. Затова и помежду си хората се шегували, че размерът на парите в предаването е по-строго пазена тайна от информацията за кацането на извънземни на нашата планета. А тези, които опитвали да полюбопитстват колко вземат звездите, бързо били скастряни от колеги да не се вълнуват от такива клюки, за да не си навлекат неприятности.

Повече яснота има за заплащането на водещите на "Като две капки вода". По информация на "България Днес" Димитър Рачков печели по 20 бона на епизод. Шоуто се излъчва 12 седмици, което значи, че комик №1 лапва общо 240 бона за целия сезон. За разлика от него екранният му партньор Герасим Георгиев-Геро се разписва срещу 4 пъти по-малка сума - 5 бона на лайв.

Нито един от водещите на риалити форматите у нас не получава толкова голяма заплата, колкото Рачков. Въпреки че в конкурентната на Нова - Би Ти Ви, е друг голям артист - Краси Радков, той не може да се похвали с умопомрачителните приходи на колегата си. Актьорът, който води в тандем "Денсинг старс" с Алекс Раева, взима 2 пъти по-малко от Рачков - 10 бона.

Наум Шопов - водещ на "Ергенът", се разписва срещу още по-скромна сума, издават наши източници.

Четете още

Защо Мария се появи с тъмни очила в ефира на Нова?

Защо Мария се появи с тъмни очила в ефира на Нова?

Вижте защо Фънки закъсня за "Капките" вчера

Вижте защо Фънки закъсня за "Капките" вчера

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама