Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17286291 www.bgdnes.bg

Натискане по бански в "Един за друг", при Петя и Дилян чашата ПРЕЛЯ

Голямо натискане по бански видяхме в днешния епизод на "Един за друг", някои от които объркаха басейна с ринг за борба или със спалнята си.

Днешната игра беше предразположила момчетата от формата да могат да награбят своите мацки и да ги мачкат навсякъде, имаше охкания, писъци и както винаги караници.

Реклама

Първоначално, задачата беше на мъжът да избере 10 недостатъци на своята любима, които тя трябваше да познае на гумени патета докато е облякла...гъба! След като партньорът хване успешно познатото пате, неговата жена трябва да излезе от басейна, да отиде при мъжа си и той да изстиска водата от гъбата. Водата се събира в съд, който трябва да прелее, за да спечели двойката залога.

Особено много се раздаде Дилян, който грабна Петя във въздуха и почна да я мачка зверски. Нещата малко заизглеждаха неприлични, но е малко неизбежно да стане така, когато една двойка се боричка на живот и смърт.

Това предизвикателство беше трудно за много от дуотата и само няколко спечелиха залога - Ивайло с Ивана и Маргарита с Кристиян.

Четете още

ШОК! Мария Игнатова замръзнала в "Един за друг"

ШОК! Мария Игнатова замръзнала в "Един за друг"

Ивайло от "Един за друг" е най-големият ревнивец

Ивайло от "Един за друг" е най-големият ревнивец

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама