Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17295276 www.bgdnes.bg

Победителят в "Хелс китчън" Станислав Иванов: Станах готвач, нямах избор

Едва на 14 години нацепеният кулинар влиза в кухнята, баща му го праща в шоуто

"Аз нямах избор какво точно да работя, защото трябваше да помагам в семейния бизнес. Дълги години го правех по задължение, но след това постепенно се влюбих в кухнята", сподели миналогодишният победител в "Хелс китчън" Станислав Иванов пред подкаста на "Дъ войс". Нацепеният готвач разказа за своето много ранно начало в кулинарията. "Тази страст към готвенето започна от ранни детски години, когато баща ми и майка ми имаха ресторанти по морето. Майка ми беше шеф-готвач в кухнята, баща ми отвън си движеше заведението", добави печелившият на риалитито.

Реклама

Станислав е започнал да помага в ресторантите на своите родители още на 14-годишна възраст. Зеленият младок е намирал утеха пред кухненския плот, когато са му бушували хормоните. "Имах доста бурни младини. Единственото спокойствие, което чувствах, беше, когато готвех. Докато измислях самата декорация на чинията, изпитвах освобождаване от всякакви мисли", сподели готвачът.

Желанието на Иванов да участва в предаването всъщност не е било само негово. "Това да се запиша за кулинарно предаване беше мечта на баща ми. Много ме подкрепяха приятелите също", казва победителят, който е бил доста неуверен, преди да набере смелост и да се пробва да участва. Издигането му в слава пред камерата на "Хелс китчън" също има дълга история. "Като започнах да уча в университет, започна да ми се появява реклама за предаването, но първия път не се явих, беше ме страх. Това е, защото се провалих на предишно мое участие в друго кулинарно предаване, където си тръгнах на втория ден", признава си той.

Иванов изкушава не само с десертите си, но и със сексапилната си фигура. Звездата на формата е откровен, че е започнал да ходи на фитнес, за да получава повече внимание от момичетата: "Когато си на 20, няма как да не искаш да си падат момичетата по тебе. Започнах да ходя на фитнес и се запалих по това", завърши Станислав.

Четете още

Тежък старт в "Хелс Китчън"!  Но още по-лош край, изхвърчаха две жени! БАБА ДОБИ готви джолан

Тежък старт в "Хелс Китчън"! Но още по-лош край, изхвърчаха две жени! БАБА ДОБИ готви джолан

БОЙ в "Хелс китчън"! Гатьо скочи да избива зъбите на готвачи, шеф Ангелов ги разтърва от меле

БОЙ в "Хелс китчън"! Гатьо скочи да избива зъбите на готвачи, шеф Ангелов ги разтърва от меле

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама