Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17301133 www.bgdnes.bg

Чалга ветераните взривиха София с невероятен концерт, няма ракия в гримьорната (СНИМКИ)

Луна поведе ретрофолка в атака

Борис Дали:
Приятелите ми се шегуват, че няма ракия в гримьорната

"Единствено си позволявам плодове и минерална вода преди концерт", казва фолкдивата Луна.
Изпълнителите от най-добрите златни години на попфолка се събраха на едно място на 1 март в столичната зала "Арена София". Залата се превърна в най-големия фолкклуб в България.
"Бяхме заедно със Софи Маринова, Милко Калайджиев, Сашо Роман, Борис Дали, Кали, Орхан Мурад и Тони Дачева. Всички ние изпълнихме своите златни хитове в едно невероятно тричасово шоу, на което публиката направо полудя", гордее се Луна.
Оказа се, че за всеки един от изпълнителите има осигурена индивидуална гримьорна, оборудвана с абсолютно всичко според изискванията му. Дори и най-малките капризи бяха задоволени.
"Обичам преди участие да пия много вода и да ям плодове. Всичкото това беше осигурено, когато влязох в гримьорната, и много приятно се изненадах, когато заварих задоволени нуждите ми", казва певицата.

Реклама


Цялата организация на концерта, както и осветлението и звукът бяха перфектни. Все пак са се намерили и недоволни.
"Приятелите ми се шегуват, че не е имало ракия в гримьорната", смее се Борис Дали с неподправеното му бобовдолско чувство за хумор. Иначе и той е абсолютно очарован от организацията на концерта.


"Концертът бе на много високо ниво и "старите муцуни" отново се върнахме още по-силни. Всъщност ние възродихме попфолка в България", казва той.
"Това сме изпълнителите на България, които направихме възможен този стил въобще да съществува и да проправим пътя на по-младите, които идват след нас", категорична е Луна.
Това беше едно истинско шоу за ветераните, с което те показаха, че някога са прокарали пътеката за младите, но и още могат да пеят.
"Искам да направя място и на новите изпълнители, които тепърва прохождат, да могат да се заявят и да развиват жанра ни", казва Луна.
За концерта "Златни хитове" билетите бяха по 15 лв. за нормално място, но и стигаха до 1000 лв. за ВИП маса за 8 души.
"Такъв адреналин аз не съм изпитвала наскоро. Последно беше на президентските избори, когато станах пета от двадесет и трима души кандидати", смее се Луна.Реклама
Реклама
Реклама
Реклама