Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17301276 www.bgdnes.bg

ДА ТИ СЕ СКЪСА СЪРЦЕТО! Александра Богданска останала без пари за силикон

10 бона неустойка платила моделката на мениджърка след решение на съда

Супермоделката Александра Богданска е била съдена за 10 000 лв. от своя мениджър. "Тези 5000 евро, които бях събрала тогава, вместо да отидат за моята мечта - да си направя импланти, отидоха в агенцията", казва бившата на Лудия репортер. Причината за повдигането на дело е била заради неплатени комисиони на моделската агенция.

"Търси ме съдия-изпълнител на входа. Тя ми каза, че моята агентка ме съди за това, че съм участвала в ревюта и фотосесии, без да съм дала процент на мениджърката ми. По договор тя е държала правата ми за цял свят в продължение на 6 години", разказва чаровната брюнетка за неприятната случка.

Реклама

Това се случва още докато Богданска е в началните си стъпки в моделството и не е била толкова внимателна с договорите. "Тогава бях изкарала 5000 евро от 3 месеца труд в Кипър именно с цел да си събера пари, за да си направя бюст. Бях сервитьорка в нощен клуб и ходих по агенции да ме снимат за каталози и ревюта. Аз реших да не го казвам това на моята мениджърка и това беше моята грешка", признава си манекенката.

"Аз съм с детски акъл, не съм се предпазвала от това, но не е и хубаво да лъжеш. Спестила съм и това също е лъжа в случая", казва Александра, чиято пестеливост доведе до това да даде събраните си 5000 евро на агенцията, вместо 300 лв. комисиона, ако беше изрядна с правилата. "Но на мене ми беше важно всяко евро, за да спестя за моята мечта!" - обяснява тя.

Вече тунингованата чаровница подчерта, че е нямала проблем с това да е с малки мандаринки, а е била задължена от модната индустрия да се направи малко по-месеста. "Най-хубавото е да имаш малки гърди, но не и в България. Когато започнаха да ме викат за повече фотосесии на бельо и бански, това да имаш гърди се оказа задължителен критерий. Брандовете за бельо ме накараха да го направя", завърши Богданска.

Четете още

Ползвали Алекс Богданска, без тя да знае

Ползвали Алекс Богданска, без тя да знае

Богданска взриви нета! Въргаля се с нов мъж, ПРЕЖАЛИ Петканов

Богданска взриви нета! Въргаля се с нов мъж, ПРЕЖАЛИ Петканов

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама