Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17393565 www.bgdnes.bg

300 000 евро на час взима Шакира

Кариерата на певицата цъфти, не си търси гадже

Любовният живот на Шакира може и да е в застой след разядялата с легендата на "Барса" Жерар Пике, но това изобщо не важи за нейната музикална кариера.

Колумбийската певица получава хонорар от 300 000 евро на час за участия на частни партита, а предложения за такива концерти не липсват. Шакира е вдигнала мизата със 100 000 евро, пише "Мундо Депортиво". Доскоро нейната оферта за специален 60-минутен концерт е била 200 000 евро.

Реклама

Шакира няма официален приятел откакто скъса с Пике. За сметка на това, Жерар демонстрира идилия в любовта. Бившият футболист живее с гаджето си с Клара Чиа.

Пике и Шакира минаха през болезнен етап на взаимни обвинения и битки за двете им общи деца, но сега, изглежда, са намерили път към помирение. Отношенията между певицата и бившия защитник на "Барселона" са претърпели значително подобрение. Двамата поддържали отношение на хармония и са оставили правните спорове зад гърба си.

"Сега си говорят помежду си, досега не беше така - твърди известната испанска журналистка Лорена Васкес. - Споразумяват се с известно спокойствие, без винаги да прибягват до адвокати." Тази новина дойде след месеци, в които връзката между Шакира и Пике беше в очите на обществеността, подчертавайки положителна промяна в комуникацията и взаимното разбирателство.

В момента певицата била съсредоточена върху семейството и здравето на баща си.

Васкес отбеляза: "В момента при Шакира не можем да говорим за романтична връзка или гадже. Тя се наслаждава на това, че е необвързана, и посвещава времето си на своите родители и деца. Фокусът на Шакира в момента не е върху намирането на любов, а върху укрепването на семейните връзки и удоволствието от живота с любимите хора."

Четете още

За 6,6 млн. евро съдят Шакира в Испания

За 6,6 млн. евро съдят Шакира в Испания

НЕОЧАКВАН ОБРАТ! Шакира и Пике се помириха

НЕОЧАКВАН ОБРАТ! Шакира и Пике се помириха

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама