Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17415791 www.bgdnes.bg

Топ актриси орисаха бебето на Искра Донова

Йоан с погача на 40-ия ден от раждането 

Йоанна Темелкова, Койна Русева и Даяна Ханджиева са феите на пеленачето 

Топактриси орисаха бебето на колежката им Искра Донова. Йоанна Темелкова, Койна Русева и Даяна Ханджиева пожелаха най-съкровените неща на малкия Йоан на 40-ия ден от неговото раждане в тесен женски кръг.

"Благодаря за този прекрасен ден. Заобиколена съм от страхотни приятели! Дано всички пожелания да се сбъднат", не скри вълнението си щастливата майка по време на погачата на сина си в тузарски столичен хотел. А Йоанна Темелкова й отвърна: "Толкова много ви обичам, Исе! Вие сте абсолютната любов! Орисахме малкия принц!"

Реклама

Актрисата Искра Донова роди Йоан на 7 февруари. Така звездата от "Скъпи наследници" дари любимия си с дългоочаквана мъжка рожба. Преди близо седем години години Донoва прави първия си опит ин витро, за да има бебе. Той се оказва неуспешен, но това не я отчайва.

"Много труден период беше за мен, не мога да скрия. Но не исках да спирам. И сега съм щастлива, като се надявам всичко да бъде наред", споделя актрисата.

Лекарката, която помага на Искра да сбъдне мечтата си и проследява бременността й, е д-р Анна Богданова.

"Имаше момент, в който някак си се предаде и каза, че ще поеме глътка въздух, преди да поеме отново по този път. Но аз й бях казала, че през 2023 г. тя ще бъде бременна, просто трябва малко търпение", споделя д-р Богданова, която става и много близка приятелка с актрисата.

Донова, която блести и в сериала "Братя", забременява в клиника в Истанбул, след като преминава серия от процедури.

Първите три месеца от бременността й преминават трудно, тъй като й става лошо от голяма част от храните, които консумира. Нещо повече. Със седмици актрисата не става от леглото в началото на бременността и единственото, което можела за хапне през този период, било кроасани и козунаци.

Актрисата признава, че дълго време не споделя за бременността си дори пред най-близките. И че изкупува "цял тон тестове", преди да се убеди напълно, че в утробата й расте живот.

Четете още

Актрисата Искра Донова има ПРОБЛЕМИ с кърменето

Актрисата Искра Донова има ПРОБЛЕМИ с кърменето

Актрисата Искра Донова РОДИ момче

Актрисата Искра Донова РОДИ момче

Реклама
Реклама
Реклама