Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17419986 www.bgdnes.bg

Панайот Панайотов спечели петия концерт на "Капките"

Бутонът на късмета бе благосклонен към естрадната легенда Панайот Панайотов и му отреди образа на италианския изпълнител Ал Бано Каризи. Върхът в творческото дуо Албано и Ромина е през далечната 1982 година когато изпяват песента Felicita. Същата година най-известният италиански дует записва песента „Angeli", която Панайот изпълнява тази вечер и тя затвърждава мястото им на Олимп на световната поп музика. Ал Бано Каризи е с уникален и неповторим глас и е работил със звезди като Адриано Челентано и „Ролинг стоунс".

С половинката си Ромина Пауър издават 20 успешно албума и се превръщат в едни от най-обичаните италиански изпълнители на всички времена. Двамата създават най-запомнящите се и емблематични златни хитове на италианската популярна музика като "Liberta", "Ci sara", "Cara terra mia", "Ma il cuore no", "Angeli", "Sempre sempre" и много други.

Реклама

„Искам по-висока оценка. Живее ми се и искам да ме оцени Хилда. Важното е да се забавляваме. Ще трябва да вляза в образа и да го пресъздам визуално", признава Панайот Панайотов.

„Това бе друга постановка на пеене и вие сте се справили перфектно. В този случай когато образа е статичен, пеенето е важно", е мнението на Хилда. „Бил съм с Ал Бано и Румина, тъй като правих концерт с тях. Искам да ви поздравя, тъй като направихте височините точно като него", допълва Фънки.

Четете още

О, ГОСПОДИ! Гърдите на Иво Аръков побъркаха Хилда Казасян в "Капките"

О, ГОСПОДИ! Гърдите на Иво Аръков побъркаха Хилда Казасян в "Капките"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама