Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17462623 www.bgdnes.bg

ДРАМА с доноси срещу кмет в "Съдебен спор"

В "Съдебен спор" се разигра поредната драма, че са пуснали донос до кмета на община Тунджа Слав Славов.

Кметът се оплаква, че получава редовно доноси срещу себе си, като засега се справя с тях, но малко се е изнервил. Новият донос срещу него е информация, че се убиват кучета по особено жесток начин в селото. Това се случва в село Веселиново, Ямболско. Когато куче нападнало хора, го повикали и кметът взел маркуча и изгонил едно нахално куче, без да го нарани. Само че как да обясни после. 

Реклама

Всички хора от Веселиново казват, че са много доволни от кмета. Той спрял кражбите от роми и разработил подход за обединяване на двата етноса.

Адвокат Костакиев попита ищеца дали той лично има по-добри качества, за да направи хубави неща за селото. На това ищецът отговори, че е възрастен и не иска да се кандидатира.

Съдия Иван Сотиров направи комплимент на водещата Ромина Тасевска, че е особено красива днес, но все пак се захвана с делото.

В крайна сметка изводът бе, че няма формулирано искане срещу кмета и всичко е на база лично мнение.

"Човекът е в правото си да не е доволен от кмета, то това е право на всеки един гражданин", завърши пледоарията си адвокатът и добави: "Ако всеки се жалва от кмета си, това доникъде няма да доведе".

Съдът отсъди, че искът не е валиден.

Четете още

ЕКШЪН В "СЪДЕБЕН СПОР": Тъща бие жена заради зет си

ЕКШЪН В "СЪДЕБЕН СПОР": Тъща бие жена заради зет си

Реклама
Реклама
Реклама