Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17900503 www.bgdnes.bg

Ергенката Елена зарязана в булчинска рокля

Финалистката на миналия сезон е съкрушена

Изнесла се от любовната квартира, вече не живее с нарочения за двойник на Антонио Бандерас

Отново сама! Финалистката на миналия сезон на "Ергенът" Елена разкри, че се е разделила с приятеля си. Красавицата е била готова и за сватба и дори си е намерила роклята за пред олтара, но... любовната лодка претърпя корабокрушение.

Реклама

Писателката Елена сподели кодирано с няколко фотоса и изречения за сърцераздирателната раздяла със своето гадже. "Видях я и си казах: "Това е". После се оказа, че не е", казва Елена, докато поства селфи в булчинска рокля. Явно двамата са мислели да се женят, но впоследствие чаровната брюнетка не е имала шанса да облече церемониалната дреха.

От още едно послание на ергенката става ясно, че тя вече не живее със своята изгора. "След поредното местене е крайно наложително, ако не съм реститутка, поне да мога да се нарека притежател на дом", мечтае Елена да бъде и тя някой ден собственик на свое уютно местенце. Особено след емоционалните трусове, през които преминава напоследък, със сигурност всеки, подобно на нея, би желал да има нещо по-сигурно за себе си като собствен дом.

Приятелите на брюнетката веднага разбират за какво става въпрос. "Жалко, но ще намериш нещо по-добро", обажда се фен на писателката, с което Елена се съгласява.

Връзката между ергенката и гаджето й не продължава много дълго. Първите съвместни фотокадри са от есента на миналата година. След като показа половинката си на бял свят, феновете започнаха да го уподобяват на двойник на кинолегендата Антонио Бандерас. От посланията на Елена става ясно, че тя наистина е била щастлива с него и е загърбила изцяло аферата с ергена Евгени.

Връзката е била сериозна, тъй като Елена прави съществена крачка в своя живот в името на общото им семейно бъдеще - тя заминава с "двойника на Бандарас" за Белгия, за да заживеят заедно. Ергенката с нестандартни татуси витае в емоционалните облаци и безграничната любов. Двамата със сигурност са имали красиви моменти. Елена си спомня как са си правили бързи екскурзии до Париж, преди нещата да се сгромолясат в пропастта на безразличието.

Въпреки болката Елена пак се пробва да намери комфорт в самотата. "На масата на Живота е абсолютно необходимо да постоиш сам", споделя ергенката, съзерцавайки своята съдба.

Четете още

Участничка от "Ергенът" разкрива тайните на шоуто с тефтер

Участничка от "Ергенът" разкрива тайните на шоуто с тефтер

Ергенката Елена ЗАХАПА Роби Уилямс

Ергенката Елена ЗАХАПА Роби Уилямс

Реклама
Реклама
Реклама