Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17494210 www.bgdnes.bg

Ваня Щерева откровена: Била съм лицемерна в "Черешката на тортата"

Певицата е давала десетки, дори и да не е било справедливо

Певицата Ваня Щерева си призна, че е била лицемерна в кулинарното риалити "Черешката на тортата". "Аз, когато съм участвала, съм давала десетки и невинаги съм била справедлива. Била съм си лицемерна на моменти", откровена е обичаната звезда.

Артистката обяснява, че в предаването винаги има някаква доза лицемерие в десетките, които се дават. Защо се случва така в предаването, музикантката обяснява: "Не го приемаш на сериозно това да е състезание на живот или смърт, а всеки един се е постарал", казва варненката. Авторката на "Портокалово момиче" разказва, че да участваш в "Черешката", е много тежко. "От сутринта снимат. Много уморителен ден е, когато си домакин в "Черешката". Ти си в пот целия ден и трябва в един момент да посрещаш гости." Певицата е по-милостива с оценките във формата, тъй като има солидарност към своите съучастници, които преминават през същия стрес като Щерева.

Реклама

След участието й Ваня е получила критики от взискателни домакини, които следят предаването. Причината - облякла сив анцуг. "Трябва да се гримираш, да се облечеш като хората. Аз бях с анцуг и хората ме направиха на дармадан за това. Те искат костюм, вечерна рокля, гол гръб, искат много "хай", все едно всеки ден така се ходи на гости", споделя сценаристката на "Под прикритие". Рядко се сещаме, че и звездите понякога искат да карат по-неформално срещите си вкъщи.

За един добър пример на ежедневна вижданка ни показа Ваня за приятния обяд, който е приготвила, за да посрещне не коя друга, а Катето Евро. Певицата е приготвила семпла хапванка - пържени яйца, и разни зеленчуци. "Имаше малко мухъл по хляба, но го махнах", шегува се Ваня. "Нищо, то е пеницилин", отговаря с усмивка Катето.

Скоро Щерева сподели ново парче "Не ти отива". Меланхолията в музиката на Ваня е запазена марка, а клипът е сниман в тон с песента, но с нетипично творческо решение - да бъде само в черно и бяло. Артистката вече разчита на новото поколение, като вече има и съавтор - дъщеря си Мила Роберт. По този начин певицата успява да грабне окото и ухото на по-младите.

Четете още

Ваня Щерева: Никога не се извинявам!

Ваня Щерева: Никога не се извинявам!

Мила Роберт пред "България Днес": Пребих се заради "Денсинг старс"

Мила Роберт пред "България Днес": Пребих се заради "Денсинг старс"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама