Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17500142 www.bgdnes.bg

Майката на Сайнц натиска за сватба

*План за след края на сезона

*Рейес де Кастро е моралистка, не дава синът й да сменя гаджетата

Пилотът на "Ферари" във Формула 1 Карлос Сайнц спечели последното състезание, но наред с радостта от успеха му се налага да дава тежки отговори в семеен план, пишат медии в Испания. Майката на звездата в моторните спортове - Рейес де Кастро, му е поставила ребром въпроса за бъдещето на връзката му с новата му приятелка Ребека Доналдсън. 

Бащата на пилота - Карлос-старши, който е бивш шампион в рали спортовете, е фокусиран повече да следи кариерата на сина си, но майка му е по-консервативна относно семейството. Пилотът на "Ферари" имаше петгодишна връзка с журналистката Исабел Ернандес и нещата отиваха към сватба, но изненадващо миналото лято двамата скъсаха. Скоро след това Сайнц-младши и Ребека бяха засечени от папараци на яхта. Но каквато и да било информация относно тяхна връзка така и не бе потвърдена и всички решиха, че това е била някаква случайна среща покрай общи приятели. В началото на тази година Карлос и Ребека сами обявиха връзката си, пускат си общи снимки, включително от падока на пистите, където се провеждат състезанията от Ф1. 

Реклама

Още през февруари, по време на Седмицата на модата в Мадрид, Рейес де Кастро и дъщеря й Бланка, сестрата на Карлос, отидоха да гледат дефилето на шотландския модел, което бе прието като знак, че семейство Сайнц приема новата любов на сина си. Но г-жа Рейес не иска синът й да нарушава моралните ценности и по примера на някои свои колеги да сменя приятелките си като носни кърпи. Затова победителят от австралийската Гран При ще бъде все повече под натиск на мама да предприеме по-сериозни ангажименти към любимата си, особено колкото повече наближава краят на сезона.

За Карлос това ще е още една тежест, тъй като не е ясно дали ще остане във "Ферари". Според слуховете, свързани с разместванията след края на сезона, Карлос може да се окаже в екипа на "Ред Бул".

Четете още

Любов и страст на Формула 1 в Бахрейн

Любов и страст на Формула 1 в Бахрейн

Във "Ферари" изнервени от гаджето на Сайнц

Във "Ферари" изнервени от гаджето на Сайнц

Карлос Сайнц глези новата на яхта

Карлос Сайнц глези новата на яхта

Карлос Сайнц се раздели с гаджето

Карлос Сайнц се раздели с гаджето

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама