Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17503139 www.bgdnes.bg

Вижте гаджето на новата футболна звезда Ендрик! "Сантяго Бернабеу" тръпне за Габриели

Още една красавица на трибуните за мачовете на "Реал" (Мадрид) от лятото

Ще доведе ли новото попълнение на "Реал" (Мадрид), Ендрик, още една красавица, която да събира погледите на трибуните на стадион "Сантяго Бернабеу", е въпросът, от който тръпнат феновете на "белия балет".

Още преди няколко месеца видеоклип на Ендрик по време на интервю стана популярен в интернет. Докато говореше пред журналисти и държеше малкия си брат на ръце, играчът на "Палмейрас" беше напълно хипнотизиран от млада блондинка, която мина покрай него. Само няколко седмици по-късно играчът откри кое е момичето, между другото, с три години по-възрастно от него, и започна да го ухажва. Става въпрос за бразилския модел Габриели Миранда. 

Реклама

Първоначално двамата не разгласяваха връзката си, а и Ендрик е все още на 17 години, но в края на миналата година все пак се разкриха, както е модерно, в социалните мрежи. След като любовната история бе официализирана, последователите на мацката в социалните мрежи скочиха петорно, а с наближаването на лятото, когато тя е очаквана в испанската столица, все повече местни фенове започват да я търсят виртуално. 

Интересът към Габриели се покачи, след като тя бе на трибуните по време на мача между Бразилия и Испания, игран именно на стадион "Сантяго Бернабеу". Двубоят завърши при резултат 3:3, а Ендрик, който влезе като резерва, отбеляза втория гол за "кариоките". Това бе и първо появяване на двамата на стадиона в Мадрид.

Привържениците "Реал" са малко притеснени дали ще видят Габриели на живо, като някои смятат, че на тази младежка възраст любовните връзки често не продължават дълго. Ето какво любовно послание отправи Габриели към Ендрик само преди 2 дни в инстаграм: 

"Всеки ден лекуваш рани, които дори не си причинил. Ти дойде, когато най-малко го очаквах. Пристигна и ме накара да повярвам в любовта. Взаимна любов, любов към уважение, любов към компания, непоколебима любов. При теб всичко изглежда леко, да бъда с теб се превърна във вълшебно място, което премахва проблемите от ума ми. Иска ми се да можеше да видиш през моите очи колко много те обичам. Благодаря за всяка дума, отношение, поглед, прегръдка, целувка, молитва, всяка една е като първата, всеки път. Толкова е зашеметяващо да видиш всичко това толкова близо, да видиш най-големите си мечти да се сбъднат, да видя тази усмивка, отпечатана на лицето ти, това е като собствените ми мечти. Бог е твоята сила, както ти каза преди мач "ИСУС ТЕ ОБИЧА" и Той има красиви и необикновени цели за твоя любовен живот, предай живота си на Него и Той ще направи всичко. С теб съм. Аз, ти и Бог. Обичам те повече!" 

Четете още

Детето чудо Ендрик: Вкарвал съм гол на "Уембли" и на PlayStation

Детето чудо Ендрик: Вкарвал съм гол на "Уембли" и на PlayStation

Сестрата на Неймар пак залюби футболист

Сестрата на Неймар пак залюби футболист

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама