Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17506901 www.bgdnes.bg

Сълзи и скандали в "Хелс Китчън", травестити помогнаха за победата на мъжете

Сълзи и скандали белязаха поредния епизод на кулинарното шоу "Хелс Китчън" по Нова телевизия! Част от участниците се изпокараха жестоко помежду си, но изненадващо шеф Ангелов не изгони никой от тях. 

Всичко започна миролюбиво с гостуване в Смолян при родителите на влюбената Симона, която за първи път заведе гадже при мама и тате. Нейният любим Димитър почти си глътна езика и в крайна сметка двамата не посмяха да разкрият, че са гаджета. 

Реклама

Сериозната част започна с дуел между двата отбора, водени от номинираните за изгонване Никол и Славейко. Гостите в шоуто бяха повече от любопитни - драг кралици чакаха момчетата да им сготвят. Травеститите демонстрираха страхотно чувство за хумор и помогнаха за победата на мъжете с бурната си подкрепа. "И ние имаме топки като Чоткин", похвалиха се арстистичните "кралици" с мъжки гласове, които бурно аплодираха мъжкия отбор и си заплюха някои от момчетата. 

Женският отбор в допълнение с татуирания ултрас на "Левски" Нинов загуби заради две секунди закъснение при издаване на чиниите. Момичетата и футболният фен се изпокараха жестоко помежду си и в крайна сметка номинираха за изгонване Симона и Михаела заедно с водача на отбора Никол. Номинацията на Симона накара нейния любим Димитър да се разплаче, а малко по-късно тя също започна да ридае със сълзи.

За тяхно щастие, шеф Ангелов показа снизходителност и реши този път да не гони никой от шоуто. Шефът остана доволен от представянето на двата отбора, а ВИП гостите също останаха доволни от храната. Сред тях бяха фолкзвездата Глория и нейната дъщеря Симона.

Четете още

НОВА ЛЮБОВНА ИСКРА В "ХЕЛС КИТЧЪН"! Стефани гушка Нинов, готова е да си тръгне с него

НОВА ЛЮБОВНА ИСКРА В "ХЕЛС КИТЧЪН"! Стефани гушка Нинов, готова е да си тръгне с него

ХВАНАХА ГИ! Митко забил Симона в "Хелс Китчън" с посредник

ХВАНАХА ГИ! Митко забил Симона в "Хелс Китчън" с посредник

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама