Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17664647 www.bgdnes.bg

Рожденникът Кедъра получи изненада в "Преди обед", стана ясно коя му е най-ценната вещ

Известният спортен журналист Камен Алипиев - Кедъра, който днес празнува рожден ден, бе специален гост в "Преди обед". Водещите Деси Стоянова и Петър Дочев му направиха голяма изненада, която силно го зарадва.

От САЩ по Би Ти Ви чрез видео обръщение се включи журналистът и писател Иво Иванов, който е приятел с Кедъра от около 50 години. Той каза силни думи за Камен, като обясни какъв човек е и стана ясно коя е най-ценната му вещ.

Реклама

"За да разберете какъв човек е Камен, ще ви разкажа само едно нещо за него - започна Иво. - Когато го попитах, коя е най-ценната вещ, която притежава и би грабнал от дома си в случай на пожар, той ми отговори за секудна. Оказа се, че не е нито смартфона, нито трофеите от спортната журналистика. Най-ценната вещ за него е малка статуетка, която е получил от Българския червен кръст за изключителен принос за кръводаряване. Прави го десетилетия насам, защото знае, че е животоспасяващо. Каза ми, че каквото и друго да получи, това ще е най-ценната награда в неговия живот", разказа Иванов. След това остави послание за своя дългогодишен приятел.

"От разстояние се опитаха да ни разделят, но вече 34 години не успяват. Ние с теб сме пак в първи "а" клас на 133-то училище, защото високи хора като теб знаят колко важно е да не порастват. Успех, братко мой, нямам търпение да се видим."

Четете още

Деси Стоянова и Сашо Кадиев се събират в "Аз обичам България"

Деси Стоянова и Сашо Кадиев се събират в "Аз обичам България"

Кедъра едва избутал тройка по физика

Кедъра едва избутал тройка по физика

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама