Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17697155 www.bgdnes.bg

Сексуални хищници! Дейвид Хей и гаджето му търсят нова мацка

Бившият боксьор обича тройките в спалнята

Бившият боксов ас Дейвид Хей и неговата приятелка Сиан Озбърн отново си търсят любовница, за да направят тройка, а това става чрез нарочно приложение за запознанства.

43-годишната спортна звезда публикува обява на сайта, придружена от селфита и връзка към профила на приятелката си и модел Сиан Озбърн.

Реклама

Но той предупреждава потенциалните партньори: "Аз съм егоист, нищо не е достатъчно добро, винаги искам повече, рядко съм доволен. Имам много дълбоко вкоренени сложни демони, които ме разяждат отвътре, проявявайки се в отвратително шокиращи кадри на... нека не ви разказваме всичко и да развалим изненадата!"

Хей продължава: "Обичаме положителната енергия, здравето и благополучието, пътуванията до красиви места, гледането на изгреви и залези и общуването с любими хора с подобно мислене."

Уникалната връзка на Дейвид със Сиан беше разкрита през 2023 г., когато те отидоха на почивка с певицата Уна Хийли. Двойката също беше свързван с актрисата Хелън Фланаган. 

Миналата година Уна повдигна завесата на връзката на триото, като каза, че една жена никога няма да бъде достатъчна за бившия шампион в тежка категория. "Срещнах го в приложение за запознанства. Наистина нямах късмет, освен че срещнах Дейвид и имахме наистина прекрасна връзка. Ясно е, че Сиан не ми е приятелка. Той бе гадже и на двете ни. Но бързо разбрах, че това не е за мен."

Коментарите на Уна разгневиха друг от партньорите на Дейвид и Сиан - 28-годишната диджейка Мика Йова. "Дейвид е една от най-великолепните души, а Сиан е сладка - коментира Мика. Те са добри хора, така че не разбирам защо Уна Хили се опитва да ги хвърли в лоша светлина. Те бяха толкова нежни. Прекарах си толкова добре и се чувствам много благодарна, че ги срещнах".

Четете още

Боксьорът Дейвид Хей завлече нова в харема

Боксьорът Дейвид Хей завлече нова в харема

Певицата Уна Хийли се покая:
Срам ме е от тройката с Дейвид Хей!

Певицата Уна Хийли се покая: Срам ме е от тройката с Дейвид Хей!

Реклама