Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17716324 www.bgdnes.bg

Слави Трифонов открил Черната Златка

Преди 15 години изкусителката стана звезда с предаването на Дългия - "Бягство към победата"

Слави Трифонов е дал път към известността на Черната Златка. Това се случва в шоуто на Дългия - "Бягство към победата".

Реклама

Преди 15 години тогава почти никому неизвестната мацка от Бургас се записва за кастинг, а по-късно и влиза в първия сезон на предаването.

Димитрова влиза в надпреварата за голямата награда заедно с колежката си моделка Дияна Тодорова. Водещ до това време на шоуто освен Слави Трифонов е и Борис Солтарийски.

Двете мадами стигат почти до победата. В крайното класиране красавиците завършват на 3-то място. В надпреварата влиза и ВИП двойка - Емануела и Крум. Изпълнителите сами изявяват желание за участие в едно от живите студиа на "Бягство към победата". Състезават се извън класирането и не се борят за наградата. От шоуто на Слави изгря и друга популярна в днешно време звезда - Катрин Вачева. Брюнетката обаче бе дисквалифицирана с партньорката си от предаването.

Въпреки че сътвори не един или два бисера в шоуто, Златка стана достатъчно разпознаваема за аудиторията. И логично реши да търси още слава. Месеци след края на формата тя се яви на конкурса "Мис Плеймейт". Димитрова бе една от най-разпознаваемите дами и логично спечели престижната титла. А оттам насетне историята й е ясна на почти всеки - редица участия във формата, слава и т.н.

Както е известно, шоуто, дало път на Димитрова, отново се завръща в ефира на Би Ти Ви с втори сезон. Продуцент ще е един от най-доверените хора на бившия шоумен и настоящ политик - Евгени Димитров-Маестрото. Кастингите за формата вече започнаха, а самото предаване ще се излъчва от есента. Изобщо няма да е изненада, ако и от новия сезон се роди поредната звезда.

Четете още

Синът на черната Златка плува за медал

Синът на черната Златка плува за медал

Синът на Златка Димитрова дефилира на "Модна икона"

Синът на Златка Димитрова дефилира на "Модна икона"

Реклама
Реклама
Реклама