Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17757358 www.bgdnes.bg

Най-татуираната българка лъсна ЧИСТО ГОЛА

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката от Разград 

Както майка й я е родила цъфна най-татуираната българка!

36-годишната Поли Бобева е само по очила и маратонки, приседнала на брега край планинска рекичка с малко водопадче зад гърба й. Русокосата мацка не остава нищо на въображението и предизвика фурор сред своите фенове у нас и в чужбина, където е доста известна сред любителите на мастилото по тялото.

Родената в Разград блондинка работи в агенция за недвижими имоти, но в свободното си време се отдава на хобито си да татуира. Поли е изрисувана почти изцяло от горе до долу.

Реклама

"Татуирана съм по цялото тяло. Веждите, очната линия и околоустния контур съм си татуирала сама. Тази визия на татуиран грим се нарича "Стил Чола" и произхожда от предградията на Мексико", обяснява маниачката пред "България Днес" и продължава: "Имам и много пиърсинги. Част от тях са по ареолите на гърдите, интимната област и езика. Единствената оперативна естетична корекция, която имам, е 800 кубика силикон в гърдите. Най-голямата страст си ми остават татуировките. Моето тяло е моята неприкосновена собственост. И да използвам мастило върху кожата ми си остава мое право!", категорична е Поли.

По тялото й има и някои скандални татуировки. На задните й части например е написано на английски език: "Целуни това".

"Абсолютно всичките татуировки по тялото ми са нещо, свързано с моя живот. Която и да погледна, веднага я свързвам с определен човек. Нарисувала съм си символи. Имам само един ръкав, който не е мой. Направих го от естестическа гледна точка да е красив, за да не ме мислят, че съм някоя излязла от пандиза", разкрива Бобева.

Първия си татус Поли прави на 16 години в студио и вече 20 години е обзета от манията по рисунки по тялото. По-късно започва и самата тя да татуира себе си и десетки други.

"Навсякъде съм татуирала, няма място, което да не съм. Рисувала съм по лица. На брат ми и на едно бивше гадже им татуирах мъжките джунджурии долу. Но аз нямам амбиции да се развивам в тази област. Правя го единствено за да съм на ниво за себе си. Тази мания е доживот. Всеки, който дойде да си направи нещо дребно, после винаги се връща за още татуировки", споделя мацката пред вестника, която е инжектирала мастило по кожата на футболисти, рапъри, танцьори, диджеи.

Четете още

Най-нашарената българка: Цветните татуси не са опасни!

Най-нашарената българка: Цветните татуси не са опасни!

Ето я най-татуираната българка. Има над 100 рисунки по тялото

Ето я най-татуираната българка. Има над 100 рисунки по тялото

Реклама
Реклама
Реклама