Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17766547 www.bgdnes.bg

Нова любов пламна в "Хелс китчън"

Полина и Славейко се издадоха, че са заедно

Дами, ако искате да срещнете любовта в предаване, влезте в "Хелс китчън"!

В предаването на Виктор Ангелов редица момичета не си тръгват с голямата награда, но намериха принца на бял кон.

Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто. Освен любовта между Митко и Симона, за която цяла България научи в национален ефир, в кухнята на шеф Ангелов е пламната и друга любов - тази между Славейко и Полина.

Реклама

Двамата готвачи сами разкриха, че са заедно. Първите искри между кулинарите пламват още в предаването, но дотам. Никой не прави крачката. Едва след като напуснат "Хелс китчън", Славейко кани Полина на среща. И от дума на дума и на среща след среща любовта им пламва. Интересно е, че мацката е с година по-голяма от Славейко, който бе любим образ на мнозина фенове на риалити формата.

"В друг живот", пише брюнетката под първите общи фотоси на звездната двойка. на кадрите бившият футболист Славейко е прегърнал силно половинката си, която е ухилена.

Под фотоса двамата са засипани с редица честитки и поздравления.

Полина влезе в "Хелс китчън" със заявката, че е топсладкарка. На всичкото отгоре тя е и бизнес дама - има собствен транспортен бизнес, който е започнала и развила от нулата. Въпреки големите й амбиции хубавицата отпадна рано-рано от надпреварата и завърши на 18-ото място. Новото й гадже Славейко пък напусна малко преди финалния етап на състезанието.

Четете още

Култова Симона от "Хелс китчън": Аз съм побъркана!

Култова Симона от "Хелс китчън": Аз съм побъркана!

Симона отива на финал в "Хелс китчън", но не съвсем

Симона отива на финал в "Хелс китчън", но не съвсем

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама