Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17828087 www.bgdnes.bg

Бившата на Балотели: Кристиано ми е първият

Рафаела Фико извъртяла креватен флирт с Роналдо

Бившата половинка на скандалния италиански нападател Марио Балотели - Рафаела Фико, направи сензационно разкритие. Моделката обяви, че Кристиано Роналдо е първото й гадже.

"Бях на 20-21 години и бях в Сардиния на събитие. Срещнах го там. Той се приближи до мен, започна да ме ухажва и така започна тази малка история... Той ми обясни, че е един от най-силните футболисти в света. Това беше красива, интензивна история, която пазя в сърцето си. Той ме покани да танцуваме, разменихме си номерата. Първия път бях при него в Португалия", разкри горещата италианка.

Реклама

Рафаела се върна и към връзката си с Балотели, от когото е дъщеричката й Пия.

"Срещнах го в дискотеката. Отидох там със сестра му, която срещнах на "Островът на известните". Взе ми номера от сестра си, после започнахме да си говорим, излязохме заедно и в края на вечерта той извади букет рози от капака на колата. Пия се роди след година и половина връзка. След първите три месеца веднага се опитахме да имаме дете. Тогава, може би защото беше твърде млад и малко пиперлив, в началото не му се правеше на баща. Не тая злоба, всичко съм му простила, защото от връзката ни се роди Пия, която е моята голяма любов."

Тя споделя, че е имало и предателства от негова страна, докато били заедно.

"Изневеряваше ми повече от един път. Бяха публични рога, дори не можеха да се скрият. Простих му, защото бях много влюбена. Първоначално много се радваше на бременността, но размисли. Нищо, бяхме млади и той беше погълнат от ентусиазма. Отношенията с него вече са много спокойни, в първите години имаше гняв, страдание, болка. Трябваше да съм мама и татко на Пиа. За щастие семейството ми беше там, за да ми помогне. Но днес съм много щастлива. Пия често се вижда с Балотели и когато мога, се качвам на самолета и я завеждам при него. Той беше най-голямата любов в живота ми. Сега съм влюбена в живота", изповяда се Рафаела.

Четете още

Стриптийз от бившата на Балотели

Стриптийз от бившата на Балотели

Балотели показа новата
Балотели показа новата

Балотели показа новата

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама