Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17977839 www.bgdnes.bg

Маги от "Ергенът" НАМАЗА нов любовник и кола за милион

Магдалена Томова не страда дълго за бизнесмена Алек Младенов и веднага след грозния финал на шоуто е намерила любовта на живота си.

Изоставената пред олтара финалистка от "Ергенът" бе изненадана от тайнствен любовник с грандиозен подарък по особено романтичен начин.

Реклама

Маги публикува видео в социалните мрежи, в което се вижда скъпаркото возило с панделка и балони във формата на сърце. Върху кожения салон има и красив букет с рози, декорирани с буквата "М".

Във видеото отлъчената от Алек Младенов мома не може да скрие емоциите си, породени от лъскавия подарък, а последователите й я заливат с въпроси. Кой е мистериозният и щедър любовник.

Близки до изоставената мома издават, че от известно време излиза с доста заможен господин, значително по-възрастен от нея. Видимо Маги е щастлива и дори се радва, че "Ергенът" свърши по този начин, тъй като всички негативи обра Алек.

„Love is... worth the wait! Момичета, не се отказвайте!" – „Любовта си струва чакането", написа Магдалена тези дни в Инстаграм, намеквайки, че най-сетне е открила принца на бял кон.

Четете още

Ергенът започна бизнес в Китай

Ергенът започна бизнес в Китай

ВИЖТЕ какво казал синът на Надежда след финала на "Ергенът"

ВИЖТЕ какво казал синът на Надежда след финала на "Ергенът"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама