Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17978399 www.bgdnes.bg

Отива ли на съд Мария Бакалова?

"Този "филм" е чиста злонамерена клевета, не би трябвало да види бял свят и дори не заслужава място в секцията за филми, директно излезли на DVD. Трябва да отиде в кофата за боклук", коментира главният говорител на екипа на Доналд Тръмп - Стивън Чунг, в изявление за Variety. От екипа казаха още, че ще заведат дело срещу създателите и участниците в лентата "Стажантът"/"The Apprentice"/, чиято премиера премина с огромен успех наскоро в Кан.

Означава ли това, че и изпълнителката на главната роля във филма - Мария Бакалова, която се превъплъщава в Ивана Тръмп, първата съпруга на бившия американски президент, ще бъде сред дадените под съд, остава засега въпрос без отговор. Според родни експерти в седмото изкуство обаче надвисналата над главата на "нашето момиче в Холивуд" опасност, била съвсем реална.

Реклама

"Стажантът" проследява историята на произхода на Тръмп като амбициозен млад предприемач през 70-те и 80-те години на миналия век в Ню Йорк. Филмът започва с послание, че все пак че много от събитията в него са измислени. В една от по-смущаващите сцени във филма Доналд Тръмп изнасилва брутално Ивана. В сцената тя закачливо подарява книга на съпруга си за предимствата на женския оргазъм. Незаинтересован, Тръмп отвръща на жена си, че вече не я привлича сексуално. Двамата започват да се карат и той я хвърля на пода. Докато яростно е отгоре й, се подиграва: "Това ли е твоята G точка? Намерих ли я?".

Режисьорът на лентата Али Абаси заяви, че е избрал да направи филм "за света" чрез история за Доналд Тръмп, защото "няма по-хубав метафоричен начин, с който да се справим с надигащата се вълна на фашизма".

Четете още

ЛЮБОВ! Мария Бакалова се среща с гаджето в Кан

ЛЮБОВ! Мария Бакалова се среща с гаджето в Кан

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама