Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18014699 www.bgdnes.bg

Бившата на Гришо стана булка, танцува на маса пред дъртаци

Бившата половинка на Григор Димитров - Мадалина Геня, стана булка. Не в реалния живот, а в последната си фотосесия. Снимките бяха реализирани във Венеция.

Мадалина се поскара на медиите в родната й Румъния, които я захапаха заради видео, което публикува в социалните мрежи. На него горещата брюнетка се чекне върху маса пред жадните погледи на загорели дъртаци. 

"Казах "ДА"! Чудя се как е възможно хората да не разбират работата ми? Аз съм актриса, хора. В реалния живот никога не бих танцувала на маси пред красивите хора, които предложиха да бъдат актьори в нашата кампания, но като актриса изиграх много различни герои. За да ви дам малко представа за следващия ми проект, очевидно ще съм истински злодей. Това не означава, че съм злодей в реалния живот. Това донякъде ми напомня за първата ми награда, която получих на престижния филмов фестивал в Рим за италиански филм. Всички вестници в Румъния писаха, че съм правила в реалния живот това, което всъщност съм правила само във филма. Някои хора трябва да се успокоят малко! Както и да е, вие сте забавни", написа Мадалина.

Четете още

Секси румънката Мадалина проговори за раздялата с Гришо

Секси румънката Мадалина проговори за раздялата с Гришо

ЗАГАДКА! Питат Лолита дали е с Гришо, тя мълчи

ЗАГАДКА! Питат Лолита дали е с Гришо, тя мълчи

Реклама
Реклама
Реклама