Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18119785 www.bgdnes.bg

Щерката на Глория влиза в женския "Ерген"

Дъщерята на Глория търси коренно различен от бившия си, който е баща на дъщеря й

Щерката на Глория Симона Загорова е готова да е Момата в антипода на популярното шоу "Ергенът"!

Реклама

"Защо да не бъда Момата, ако и в България стартира такова шоу?", попита младата певица, по-известна като дете на кралицата на попфолка Гло, пред "България Днес". "Не съм феминистка, но смятам, че е крайно време да бъде обратното. Аз да съм звездата в "Момата" и мен да се опитат да спечелят участниците мъже", пожела си тя.

"По света този формат е популярен от години. Да, не е много реалистично да се вярва, че там ще срещнеш "мъжа на живота си", но пък си заслужава да опиташ. Все пак нищо не се знае", разсъждава Симона. Красивата брюнетка добави за вестника, че "веднага ще познае, ако претендентите за сърцето й са неискрени". "Ние, жените, сме много прозорливи. Вярно е, че разчитаме повече на емоциите си, но те рядко подвеждат. Аз веднага ще направя разлика между мъжа, който наистина има чувства, и този, който търси само популярност", убедена е Загорова.

Наскоро се появиха публикации, че между наследницата на Гло и Ергена Алек Младенов са припламнали искри по време на тяхно общо интервю. Двамата разменят мнения за любовта, за това какви трябва да бъдат съвременните двойки, какви представи за мъжа и жената остават неизменни от хилядолетия досега. "Аз съм самостоятелна, но и нежна и женствена. И на мен ми се иска до мен да има партньор, който да ме обгрижва, на чието рамо да се опра, до когото да се чувствам защитена", довери наследницата на фолкзвездата.

От зачестилите й напоследък изявления в тази посока може да се направи недвусмисленото заключение, че в момента младата изпълнителка е в активно търсене на подходящия мъж. И за да не остане и капка съмнение, че това е Даниел Милушев, бащата на дъщеричката й Галина, самата Глория изригна публично срещу него.

"Не е хубаво децата да растат в токсична среда, каквато видяхме от него. Идея си нямате как се държеше това момче със Симона, дано е влязъл в правия път! Трябва да ни е благодарен, че все още не сме разказали нищо!", разкри за сефте примата на фолка.

От коментари на потребители на интернет става ясно, че Даниел е играел комар и е профуквал голяма част от парите на Симона. Близки до семейството пък разкриват, че Милушев се е държал агресивно със щерката на Гло дори докато била бременна.

Преди да се сближи с Милушев, Загорова имаше дълга връзка със Симеон Данев, когото Глория харесваше много. Наследницата й обаче му се насити бързо и се залюби с бащата на детето си.

Четете още

ШОК! Глория ОБВИНИ бившия на щерка си в ТОРМОЗ

ШОК! Глория ОБВИНИ бившия на щерка си в ТОРМОЗ

РИСКОВАНО! Симона Загорова яхна АТВ

РИСКОВАНО! Симона Загорова яхна АТВ

Симона Загорова ще кумува на тежка сватба

Симона Загорова ще кумува на тежка сватба

Симона Загорова лети с автожир

Симона Загорова лети с автожир

Реклама
Реклама
Реклама