Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1815833 www.bgdnes.bg

Звезда на турските сапунки си смени пола

Известната турска актриса и модел Нил Еркочлар си смени пола и стана момче на име Рюзгар.
Операцията на 26-годишната чаровница се превърна в сензация номер 1 в Истанбул, като повечето от колегите на 26-годишната телевизионна звезда не са изненадани от трансформацията.
"Тя никога не се е чувствала като жена и винаги се държеше доста странно за представителка на нежния пол", разказват приближени до актрисата. "Маниерите на Нил бяха като на мъж - ходеше, сядаше и говореше като такъв", допълват те.
"Не бях като останалите момичета. Не обичах да си играя с кукли. Предпочитах да стоя с момчетата и заедно с тях да правя типичните за пола поразии. Вътрешно чувствах, че съм мъж, докато физически бях жена", споделя новоизлюпеният актьор, който се е снимал в някои от най-касовите турски продукции през последните 5 г. "Като бях дете, това не го споделих с никого, но когато станах тийнейджър, осъзнах, че ме привличат само момичета. Разбрах, че е трябвало да се родя момче", категоричен е Рюзгар. Въпреки че изглежда перфектно като жена, актьорът бил твърдо решен да смени пола и най-после да освободи тялото си от ужасното раздвоение на личността, пише в. "Хюриет". В продължение на месеци преди операцията Нил е подложена на хормонална терапия, която да улесни преминаването й в мъжко тяло.
"Операцията бе много сложна и болезнена, но успях да се справя. Най-после свалих от плещите си бремето, което нося 26 г.", оптимистично коментира Рюзгар.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама