Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1815853 www.bgdnes.bg

Масажистка успокоява Арни

Терминатора заби масажистка, която му помага да поддържа фигурата и духа си млад.

65-годишният Арнолд Шварценегер бе изловен от папараци да вечеря с 38-годишната Хийтър Милиган - атрактивна блондинка, специалистка по физиотерапия. Според в. "Ню Йорк дейли нюз" двамата прекарали забавна вечер заедно в ресторанта "Бабалу" в калифорнийския град Санта Моника.

Реклама

Вестникът твърди, че бившият губернатор и доста по-младата терапевтка се срещат тайно още от есента. Екшън звездата от австрийски произход и доста по-младата от него красавица били заедно и на Нова година в Лас Вегас, но без да привлекат вниманието на фотографите. "Искрено се забавляваха и радваха един на друг", казва запознат с аферата пред светския портал "Е!онлайн".

Хийтър предлага физиотерапевтични услуги на футболни звезди, но ангажиментът й към застаряващия актьор е частен. Досега двамата са успявали все пак да запазят връзката си в тайна, но след публикуването на снимките от вечерята им това вече е невъзможно.
Арнолд приключи втория си губернаторски мандат в Калифорния в началото на 2011 г. Оттогава се опитва отново да се върне на големия екран и дори се събра с колегите си ветерани Силвестър Сталоун и Брус Уилис в екшъна "Непобедимите 2", сниман и в България.

Арни загуби и брака си с Мария Шрайвър, която поиска развод, след като лъсна дългогодишната му изневяра с домашната камериерка. От чистачката Шварценегер дори има и син. През януари Терминатора проплака, че все още обича Шрайвър и иска двамата пак да се съберат.


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама