Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18228003 www.bgdnes.bg

Ето го новия ерген

Вече теча кастингът за нови хубавици

Стилиян Сариев е модел, баскетболист, правил секс на стадион и е фен на Достоевски

Дами и господа, ето го новия Ерген на републиката!

Това е Стилиян Сариев - атрактивен, заклет почитател на творчеството на Достоевски и победител в конкурс "Бест еротичен модел България". Атлетичният мачо е от Пловдив и от дете си пада по руската класика. Въпреки че най-голямата му сила в училище били физическото и математиката, изгълтал на един дъх "Престъпление и наказание", "Идиот" и "Братя Карамазови" на Достоевски.

Реклама

В момента Стилиян си има стотици фенове и е единственият участник, претендент за новото най-гледано шоу "Ергенът" по Би Ти Ви. Понеже вече тече кастингът и много момичета се записват, Сариев стиска палци да не се появи здрава конкуренция за мястото му. Красавецът не отрича, но и не отхвърля вероятността именно той да е ерген номер 4 на републиката.

"Много обичам биографиите на знаменитостите в областта на спорта. Номер едно за мен е Майкъл Джордан, чийто житейски път винаги ме е вдъхновявал", казва Стилиян.

Чрез своя личен пример и опита си като фитнес инструктор Стилиян работи и като коуч - т.е. мотиватор в социалните мрежи за хората да живеят по-здравословно.

"Обожавам да тренирам баскетбол и съм се снимал в клипове на много фолкпевици", казва още Стилиян.

Преди пет години 28-годишният тогава студент участва в конкус за еротично тяло и признава, че обича да вижда как "въздейства" на другия пол с визия и поглед.

Колкото до секса, Сариев е откровен: "Любимата ми поза е най-много на задна, а най-нестандартното място, на което е бил с жена, е на... стадион.

Реклама

28-годишният палавник обича и разменените роли в секса, като любима му е тази на "учителка и полицай".

Стилиян Сариев е бил и Мистър Пловдив 2018, а любимата му фраза е: "Не съм мамино синче, нямам яхти, скъпи коли и много пари, но имам сърце".

Е, именно за сърцето ще се борят новите дами в шоуто "Ергенът".

Алек потъна вдън земя

Ерген номер 3 - Алек Младенов, е изчезнал безследно, твърдят медии. От продукцията го издирвали, не отговарял на телефони, а "дължал" по договор интервюта и участия. "Няма такова нещо, той има право да отказва", казаха от шоуто.

Според запознати обаче хейтът и напрежението след излъчения финал на "Ергенът" дошли в повече на Алек и затова решил да си почине през лятото. "Хората му се нахвърлиха с омраза и го засипаха с упреци. Явно накрая е изплискал легена и е хвърлил кърпата, дето се вика. Може и майка му да му е обещала, че ще покрие неустойките", коментират запознати.

Припомняме, че според зрители именно мама Ксения стои в основата на решението на Алек да не избере нито една от финалистките.

Иначе се оказа, че Александър Младенов изобщо не е милионер. Фирмата му има разходи за 57 000 лева и приходи от 31 000 за една от изминалите години, показва нашата проверка. Реално дружеството е на 26 бона загуби с капитал на минус 2000 лева, т.е. момъкът върти фалирала фирма. Бащата на Младенов се казва Алексей и стопанисва фирма "Фригос ИК". Семейството действително развива бизнес, но далеч не са милионери.. В семейното дружество не фигурира името на блондина, а само тези на родителите му. Годишният финансов отчет на компанията показва, че нито е на минус, нито е на плюс, а не реализира никакви печалби, но пък имат активи като земи и движимо имущество. В действителност Алекс има съвсем нормални доходи, даже ниски и често му се налага да си прави добре сметката, за да му стигна парите до края на месеца.

"Дано другата година намерят ерген, който знае какво иска, със собствено мнение, а не да слуша майка си", коментират зрителите на шоуто по Би Ти Ви. Същевременно плъзнаха и слухове, че той е безразличен към момичетата. Самият Александър казва, че от години не е имал приятелка, след като е бил жестоко наранен от първото си гадже още като гимназист. Тогава учил във Френската гимназия. Факт, който вестникът първи разкри.

Четете още

Прецакаха Маги от "Ергенът"

Прецакаха Маги от "Ергенът"

Кечистът Миро иска да е новият Ерген

Кечистът Миро иска да е новият Ерген

СБЛЪСЪК! Ерген № 1 СЪДИ Алек за действията му

СБЛЪСЪК! Ерген № 1 СЪДИ Алек за действията му

Първият ерген на България Виктор ЗАХАПА здраво Алек

Първият ерген на България Виктор ЗАХАПА здраво Алек

Реклама
Реклама
Реклама