Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18276099 www.bgdnes.bg

Българската сексбомба Драгана покорява във Франция

Българската сексбомба Драгана Спасовска отново попадна в полезрението на френското списание Malvie. Любимката на куп световни футболни звезди участва с фотосесия на две страници.

Снимките са посветени на балийска марка за ръчно изработени бижута. Драгана бе избрана за лице на новата им колекция. Спасовска засне фотосесията на Бали, където бе около месец наскоро. Бижутата са доста скъпи и се носят от редица световни звезди. 

Реклама

Това е втори път, в който елитно френско списание избира сексбомбата за свой брой. Преди около две години Драгана изгря на корицата на едно от най-известните издания в страната MOEVIR. Tогава тя засне гореща фотосесия за парижкото списание.

Сега в Бали тя съчета работата с почивката. В свободното време се излежаваше на плажа, където събираше погледите със секси визия. Вечер се отдаваше на купоните, на някои от които бяха и големи футболни звезди.

Драгана от години живее в Дубай. Тя е любимка на куп известни играчи начело с носителя на "Златната топка" Роналдиньо, Пол Погба, Робертто Карлош, Жерар Пике.

Четете още

Българската сексбомба Драгана подлуди Бали

Българската сексбомба Драгана подлуди Бали

Македонският Слави Трифонов пожела нашата Драгана

Македонският Слави Трифонов пожела нашата Драгана

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама