Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18346682 www.bgdnes.bg

Нарязаната Дебора изля душата си: Още не съм преживяла ужаса!

Има дни, в които искам само да си стоя вкъщи, признава тормозеното момиче 

Нарязаната Дебора още не е преживяла ужаса на тормоза от миналата година. Това призна момичето от Стара Загора по време на откровени отговори пред последователите си в социалните мрежи.

На въпрос на свой почитател как е успяла да се пребори с ужаса от нападението, Дебора е до болка искрена: "Никой не е казал, че съм го преживяла. Мисля за това. Но благодарение на всички вас съм по-силна и борбена от всякога. Вие сте моята сила. Обичам ви от цялото си сърце".

Реклама

През миналата година Дебора бе нападната, бита, рязана с макетно ножче и остригана нула номер. Момичето получи заплахи за живота си, а и носът й бе счупен. За да бъдат зашити ужасяващите рани на Дебора, някои от които бяха 2 см дълбоки, лекарите направиха над 400 шева. За престъплението бе погнат бившият приятел на момичето Георги Георгиев. В момента срещу него тече дело.

"Измина една година от случилото се, вече искам тази агония да приключи." С тези думи преди дни заралийката коментира старта на четвъртото заседание по делото срещу нейния мъчител, което се гледа в Пловдивския районен съд.

18-годишната старозагорката отново повтори очакването си процесът да се увенчае с максимална присъда за бившия охранител, с когото са били в интимна връзка до жестокото посегателство върху нея. "Вече не изпитвам нищо към него, дори ако го срещна, нищо няма да му кажа" - добави Дебора.

Дебора разкри още, че има дни, в които се чувства различно.

"На периоди съм. Сега ми се излиза на разходки по-често, но има и моменти, в които предпочитам да бъда у нас по цял ден", каза още Дебора.

Младото момиче говори за нападките към нея, с които понякога се сблъсква. "Важно е хората да се фокусираме върху самите нас. Всеки има свое мнение, но е важно да го изказваме, когато то е поискано", заключи мъдро Дебора. И призна, че любимата й песен е "Смелите си имат всичко" на Емилия.

Момичето от Стара Загора не крие, че обича да слуша чалга, и дори записа дебютната си песен в попфолка в дует с Лидия.

Буквално преди дни стана ясно, че Дебора започна работа, след като наскоро завърши училище. "България Днес" научи, че тормозеното момиче е част от екипа на столично студио, в което дами могат да се разкрасяват и да им бъдат поставяни изкуствени мигли. От студиото обявиха, че са щастливи, че Дебора работи за тях, и я представиха в социалните мрежи.

Четете още

Нарязаната Дебора започна работа

Нарязаната Дебора започна работа

Нарязаната Дебора ПРОГОВОРИ за насилника си: Искам...

Нарязаната Дебора ПРОГОВОРИ за насилника си: Искам...

Нарязаната Дебора ОФИЦИАЛНО завърши, показа си дипломата

Нарязаната Дебора ОФИЦИАЛНО завърши, показа си дипломата

Нарязаната Дебора с нови горещи снимки

Нарязаната Дебора с нови горещи снимки

Реклама
Реклама
Реклама