Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1841398 www.bgdnes.bg

Лили Иванова изоставена от музикантите си

Лили Иванова остана без работа. Кризата съвсем удари шоубизнеса, а там пък Иванова е известна с неотстъпчивостта си откъм високи хонорари.

Певицата вдига мизата даже до 30 бона в ценоразписа си за частни партита, но вече няма кой да й ги даде.

Реклама

Лили се чудела защо напослекъ хич не й звъни телефонът с покани за участия. Такава липса на ангажименти изпълнителката не помни от зората на демокрацията, когато концертната дейност замира отведнъж за дълго.

И докато звездата спазва правилото си да не прави отстъпки, а да дебне голямата риба, не на това мнение са музикантите от съпровождащото я трио. Те си попълват бюджета от други източници, свирейки по клубове и халтури. От основната си работодателка не били получавали заплащане от ноември, когато бе концертът на Лили в "Арена Армеец". С музикантите си певицата се чувала от дъжд на вятър, колкото да не се забравят.

Звездата на естрадата все пак има регистрирано едно участие през тази година, но то е в Москва на епизодичен концерт. В края на март тя отново ще посети руската столица за бенефиса на поета Илия Резник. Като реверанс към местната публика изпълнителката подготвя кавъри на руски на две от най-новите си песни. Музикантите й няма да я придружават, тъй као концертът ще е на синбек.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама