Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1841743 www.bgdnes.bg

Вики и Преслава не си сменят дрехите


Вики и Преслава май окончателно ще се простят със славата си на секссимволи. Може и да са хубави, но феновете им са в паника какво се случва с тях.
Двете певици, които са жури в предаването на "Гласът на България", се показват на екран вече три седмици с едни и същи дрехи. Това не остана незабелязано от набитото око на зрителите и породи въпроси за личната им хигиена.
"Защо не си сменят дрехите, къпят ли се изобщо?", са едни от най-острите коментари по техен адрес в сайта на шоуто.

В епизодите на кастингите на тъмно в "Гласът на България" бившата вокалистка на Мастило се разхожда с размъкнат гащеризон. Преслава пък е с черна впита рокля. Огромните й черни изкуствени мигли вече дразнят зрителите. Костюмчетата на Данчо Караджов и Миро също не се сменят, но това не прави толкова силно впечатление. Истината е, че Вики и Преси посещават редовно банята. Просто снимките на всичките излъчвани предавания са направени в един и същи ден. Няма лошо, но неволно или не, по този начин екипът на Слави Трифонов, който продуцира предаването, постави в доста неприятна ситуация двете хубавици и техните хигиенни навици.

Реклама

Това не е първият случай, в който Преси прави сериозни гафове с облеклото и хигиената си. Най-заклетите й фенове забелязват, че в последните седмици през ден на участие изпълнителката на "Водка с утеха" е с една и съща златна рокля.

Вики Терзийска също търпи критики по отношение на облеклото си. Гащеризонът й е доста развлечен и със странна кройка, която крие фигурата на красавицата. Затова зрителите са учудени кое налага провисналия силует на дрехата на певицата. Освен всичко друго всеки път щом стане да целуне нов участник от своя отбор, Вики демонстрира задната част на сутиена си върху голия й иначе гръб.
Според модни спецове такъв гащеризон не би трябвало да се носи със сутиен, който изпъква върху гърба, тъй като кройката на странната дреха предвижда кожата да остане гола и съблазнителна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама