Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18493478 www.bgdnes.bg

ДРАМА ПО ЕРГЕНСКИ! Булчинска рокля спира Евгени да се ожени за Валерия

  • Докато се моткат, ергенката Ирина ги превари
  • Ерген номер 2 и избраницата му не могат да изберат сватбения тоалет

Ерген номер 2 и избраницата му Валерия не могат да се оженят, защото не могат да намерят подходяща булчинска рокля. За това се оплакаха самите те, оставяйки в потрес последователите си.

Реклама

Тези дни Валерия сподели, че не може да си намери одежда за сватбата, а като гледаме, Евгени също не се е забързал да се венчае с избраницата си или поне да й помогне в избора. Напоследък ергенът и победителката наистина живеят заедно, нещата помежду им са потръгнали и нищо чудно съвсем скоро да минат под венчило.

За сметка на това друга ергенка, участничка в шоуто, превари Евгени и Валерия и ще става булка. Ирина Карабаджак вече избра булчинската рокля. Ергенката е отишла с половинката си специално до Турция, за да избере разкошната рокля, която публично показа.

Бесарабската българка се беше похвалила още февруари месец, че ще се жени, когато е казала "да" на предложението за брак на своята половинка.

Чернокосата е много категорична в избора си, а и младоженецът има дълбок джоб, който удовлетворява всяко едно желание на своята принцеса. След като се сгодиха, Ирина и половинката й са постоянно на екскурзии и ресторанти. Влюбеният до уши кавалер подарява на Ирина огромни букети и скъпи бижута, вози я на хеликоптер, носи й многобройните торби от шопинг на мол. Ирина се чувства като кралска особа!

Вероятно дамата е имала нужда от такъв ухажор до себе си. Преди да го открие, синеоката красавица е разказвала как се е намирала в задънена улица. "Бях съсипана от много токсична връзка, нямах огън в очите си", споделя за миналото си. В предаването Ирина беше запомнена с това, че е голяма сексуална напаст. Самата тя е казвала, че сексът е бил нейната дрога. Е, сега нещата са се променили, след като е открила мъжа на своите мечти. Очакваме с нетърпение да видим Ирина с роклята пред олтара!

Четете още

Ерген №2 сe ОПЛАКА от адски БОЛКИ в цялото тяло

Ерген №2 сe ОПЛАКА от адски БОЛКИ в цялото тяло

Обрат! Валерия и ергенът Евгени се събраха, заживяха заедно

Обрат! Валерия и ергенът Евгени се събраха, заживяха заедно

Леш! Ергенът Евгени катери 40 км баири за ЧРД без Валерия

Леш! Ергенът Евгени катери 40 км баири за ЧРД без Валерия

Валерия иска близнаци от "Ергенът" Евгени

Валерия иска близнаци от "Ергенът" Евгени

Реклама
Реклама
Реклама