Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18501888 www.bgdnes.bg

Сузанита с навехнат крак и врат след катастрофата с бъги

Певицата се обръща с УТВ след рязък завой в полето

Чудо! Попфолк певицата Сузанита бе на косъм от тежки наранявания, след като направи катастрофа с бъги!

"Имам само навехнат врат и крак. Леки са травмите", сподели пред "България Днес" певицата. Слава Богу, изпълнителката е преобърнала возилото за над 30 бона по средата на поле и няма други пострадали.

Реклама

Чалга рапърката е била пасажерка на возилото за екстремен терен. Качила се е в него, за да си отпразнува публикуването на две нови нейни парчета.

"Бях на почивка в Гърция, където снимах клиповете за новите ми песни, и реших да се повозя", обяснява Сузи, която въобще не е очаквала, че ще завърши с колелата нагоре.

Щерката на Орхан Мурад даже е направила запис на самата катастрофа от пасажерския стол. На него се вижда как бъгито се преобръща наляво след остър завой. В кабинката хвърчат косите на Сузи, както и парчета пръст от полето.

21-годишната брюнетка е била в пълен шок и се е почувствала в голяма опасност. Моменти след това чалгарката е осъзнала, че не е със сериозни наранявания, и бързо е излязла от УТВ-то.

Веднага след като е излязла от четириколката, Сузанита си е казала, че гледката е идеална за снимки, и си щракна няколко фотоса. Щом й е до снимки, вероятно и психиката й е добре. "От тази почивка се прибрах с две песни и две травми", шеговито ни разказва изпълнителката, която смята, че ужасяващото преживяване всъщност било добър знак за своята кариера.

Неотдавна музикантката се беше сблъскала с друга катастрофа, която нямаше толкова щастлив край. Нейният 21-годишен приятел Кристиян и неговата половинка Теодора губят живота си след тежък инцидент на пътя. Тогава Сузанита беше силно разстроена от загубата на приятелите си и направи призив да не се употребява райски газ - причинителя на трагедията.

Реклама

"Компанията, с която е бил във фаталната нощ, обаче е била надрусана с райски газ. Именно заради това най-вероятно са го накарали да шофира с бясна скорост", споделяла е пред "България Днес" певицата.

Този път за щастие Сузанита се размина на косъм от това да пострада тежко, но трябва да е по-внимателна, особено като е видяла каква опасност крие неразумното шофиране.

"Още не съм отишла на лекар, но съм добре. Ще се лекувам с масажи", завърши секссимволката.

Четете още

Сузанита катастрофира! Жива съм, успокои щерката на Орхан Мурад

Сузанита катастрофира! Жива съм, успокои щерката на Орхан Мурад

Сузанита на протест заради кучета

Сузанита на протест заради кучета

Сузанита пише лесбопесен

Сузанита пише лесбопесен

Сузанита го прави МНОГО НАБЪРЗО в мола

Сузанита го прави МНОГО НАБЪРЗО в мола

Реклама
Реклама
Реклама