Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18508769 www.bgdnes.bg

Бразилският инфлуенсър Давид Малуко вечеря с Андреа

Срещата им предизвика фурор на живо с над 2000 почитатели

Блондинката попадна в центъра на София в пиков момент, където тълпи от фенове се стичаха, за да се срещнат с една от любимите си Тик Ток звезди - David Maluco от Бразилия, придружен от популярния български рап Goshdevibe и PR Lazarov.

Дейвид Малуко е бразилска TikTok звезда и създател на съдържание, придобил слава чрез своя @davidmaluco_ TikTok акаунт, известен със споделянето на скечове, футболно съдържание и видеоклипове с реакции. Роден на , , Дейвид Малуко е родом от Бразилия, Бразилия. Както и през 2024 г., възрастта на Дейвид Малуко е N/A.

Реклама

В своя акаунт, davidmaluco_, той споделя скечове, футболно съдържание, видеоклипове с реакции и др. Неговото ангажиращо съдържание му спечели над 2.8 милиона последователи в платформата.
Специални интереси: Дейвид създаде видеоклипове за Европейското първенство по футбол на УЕФА, отразяващи интереса му към футбола. Той хумористично нарича себе си „главен изпълнителен директор на публикуването на TikTok всяка минута".
Присъствие в социалните медии: David Maluco може да бъде намерен в Instagram под потребителското име @
davidmaluco_.

Почитателите обаче се раздвоиха заради неочакваната засечка и с певицата Андреа, с която също искаха да се снимат и да вземат автограф.

Първи пристигна @goshdevibe със своя видеокрейтор. Веднага малките почитатели уловиха своя любимец и атакуваха за селфита.

След около 15 минути закъснение пристиган на уговорената среща и бразилската звезда David, който поиска лична среща с Балканската звезда Андреа.

Забелязахме двете звезди в лъскавото Lavele garden в сърцето на търговския булевард Витоша. Изключително популярните клиенти избраха сапаре на открито, но тълпата от почитатели с всяка изминала секунда се увеличаваха. Бразилският инфлуенсър поиска да направят двамата лайф. Заради хилядите почитатели на звездите струпали се пред лъскавото заведение тикток звездите се усамотиха вътре във вип самостоятелна зала.

Реклама

Андреа показа видео от неочакваната среща, а последователите й възкликнаха, че не се притеснява от това, че е без бодигард до себе си, който да я пази от тълпата. "Без охрана около нея, без снобарско отношение, без звездеене. Винаги, винаги съм харесвал Андреа, без значение дали ще изкара нова песен или не, хит или не", хвалят изпълнителката на "Лоша". Между впрочем точно тази песен се превърна в любима на бразилеца Давид Малуко, който след това показа как я слуша докато е на път за другата си фен среща в Пловдив. Песента на Андреа изстреля бразилския инфлуенсър в тик ток пространството с 3 млн.последователи.

"Много вълнуващ среща много емоции, много положителна енергия. Впечатлен съм от джентълментското отношение на бразилеца и желанието му за лична среща с Андреа. В момента "Лоша" е на първо място в спотифай. От своя страна Андреа пък му подари своята лимитирана винилова плоча.

https://www.instagram.com/reel/C9zndWcit5E/?igsh=ZmNpeTJkNXRqYTJo

Изключително популярния инфлуенсър опита от шопската салата и ястие приготвено от специалното меню LAVALE на Шеф Никола Симеонов от На кафе с Гала." сподели развълнуван впечатленията си тв продуцент на "Дестинации" Атанас Лазаров.

https://www.instagram.com/reel/C9zpIYQiGWe/?igsh=NGJhemNmMG4zZHY1

Бразилският инфлуенсър който предизвика неистова сензация, заедно с българина GOSH отседнаха в най-старият град в Европа - Пловдив. За да бъде престоят на бразилеца незабравим, те бяха отседнали в хотел Capital City Center. С комфорта и лукса които хотела предлага, със сигурност нищо не им е липсвало.

Четете още

Андреа готова да има дете от турска звезда

Андреа готова да има дете от турска звезда

Андреа обявена за "Балканска звезда" в Кипър (снимки)

Андреа обявена за "Балканска звезда" в Кипър (снимки)

НЯМА СРАМ! Андреа ОТНОВО забрави сутиена

НЯМА СРАМ! Андреа ОТНОВО забрави сутиена

Чалгаджийката Андреа лъсна по голи зърна (18+)

Чалгаджийката Андреа лъсна по голи зърна (18+)

Реклама
Реклама
Реклама