Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1851773 www.bgdnes.bg

Капка се потроши


Капка Сидерова се контузи по време на репетициите на шоуто "Денсинг старс". Все още законната жена на Волен Сидеров навехна жестоко крака си, докато се готвеше за вчерашния лайв на шоуто.

 

 

 

 

Инцидентът с Капка хвърли в истерия продуцентите на шоуто. До късно вечерта не беше ясно ще танцува ли Георгиева на сцената.

Реклама

Драмата се разигра в късния следобед, видяха папараците на "България Днес". Капка излезе от зала "Фестивална" накуцваща и видимо разстроена. Млад мъж взе бившата на Сидеров и я откара в "Пирогов". Тя примоли лекарите да я прегледат спешно и пререди опашка от чакащи. Макар да не е гипсирана, състоянието й не е никак добро, а отпадането й от шоуто е почти сигурно.

 

 

Капка бе една от най-упоритите и мотивирани за победа в предаването участнички.
Тя се появи в шоуто напълно променена и готова за нови предизвикателства. След тежката раздяла с Волен Сидеров Капка бе повече от съсипана. Месеци наред й трябваха да се възстанови от тежката изневяра на любимия си.

 

В "Денсинг старс" Капка изненада всички с танцувалните си умения и новата визия. Тя обяви пред всички, че отива в "Денсинг старс", за да даде кураж на всички жени, че независимо на каква възраст са, могат да бъдат смели, да изявяват себе си навсякъде и да се чувстват красиви.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама