Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1851962 www.bgdnes.bg

Още едно магаре в политиката, Марк О Селски атакува парламента

Популярният телевизионен образ Марко О Селски се втурва през глава, грива и копита в политиката. Той смята да се включи в парламентарните избори.

От групата „Бъдеще за инат", които дърпат юздите му, крият подробности за предизборната кампания. Засега издават само, че са променили датата на изборите - вместо през май - на 6 април.

Реклама

Членовете на групата признават, че им е „омръзнало да подкрепят политици, които са се доказали в магариите, и да гласуват за хора, които са ни лъгали вече". Те не искат повече да свеждат примирено глава пред мафията, да търпят корупцията, да живеят като скотове, да плащат такси и надути сметки на монополистите, да стават жертва на лекарски грешки. Заканват се да не търпят повече бетон върху българската природа, отказват да мият чинии в чужбина. За тях „българин" не е мръсна дума.

„На инат" са готови да държим юздите на хората, които ни управляват, да говорят за магариите им и да им потърсим сметка. Обещават да останат в България, да работят за себе си, но и за другите. Да опазват българската природа. Да принудят държавата да се вслуша в техния глас. Обещават да плащат данъците си, ако знаят за какво ги харчи държавата, както и да дадат на децата си по-добро бъдеще.

Подробности уверяват да дадат утре на пресконференция.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама