Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18577922 www.bgdnes.bg

РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ ЛИ? Ергенката Карабаджак вдига ПИЩНА СВАТБА в родната Молдова

Ирина, която в "Ергенът" 2 достигна почти до финала, сподели, че заминава за Молдова, където след няколко дни ще бъде сватбата й.

"След няколко дни си заминавам за любимия ми роден град - Кишинев. Най-важните неща са подготвени: аз и младоженецът психически сме готови, както и неговият костюм и моята рокля.

Реклама

Този месец започнах обучение при невероятен психолог. Темата е свързана с идилията на една прекрасна връзка и как да я създадем. В скоро бъдеще ще споделя всичко с вас" - признава бесарабската българка, която през юли навърши 32.

Миналата година на рождения си ден тя сподели, че си пожелава да създаде семейство.

„Минаха цели две години, откакто напуснах риалити формата Ергенът. Но все повече се замислям, че моето призвание е да ви помагам, подкрепям и вдъхновявам. Все още съм в шок колко много красиви и съдбоносни събития имам тази година. Момичета, не знам за вас, но аз лично много се притеснявам. Имам сватбена треска, да, правилно ме разбрахте – остават само 10 дни до сватбата! Главата ми пуши от ежедневни задачки: да се свържа с DJ, фотографа и видеографа, бенда и всичките организатори за нашето вълшебно тържество, да изберем меню, декор и подаръци за гостите" - споделя вълненията си Ирина Карабаджак.

„Сватба по време на ретрограден Меркурий. Хмм, не мисля, че е много удачно време, но вие си знаете" – коментира нейна последователка.

Ирина не разкрива кой е бъдещият й съпруг. На общите им снимки лицето му не се вижда. Двамата често ходят на екскурзии, като наскоро бяха в Ню Йорк.

„Тази ваканция ни беше най-дълга. Не сме свикнали да си почиваме повече от 5 дни. Двамата сме работохолици, но понеже самата дестинация беше много далечна, решихме да е по-дълга почивка.

Всичко се получи спонтанно, както и получаването на самата виза за Щатите. Пробвах на майтап, та взеха, че ми я връчиха. Мечтаех си някой ден от живота ми да го празнувам в Америка, но не съм предполагала, че толкова бързо ще се осъществи. Всяка година в моя вижън борд добавях и някоя снимка от красивите им градове/курорти. Та, моят мъж осъществи тази мечта.

Най-важното е, че самият полет беше доста дълъг и единственият вариант да го понесем с лекота беше изборът му на бизнес класа. Най-комфортният ни полет" - разказва Ирина, предаде "Лейдизоун".

Четете още

Ергенката Надежда чукна 35 с тати

Ергенката Надежда чукна 35 с тати

Ергенката Валерия потъна в траур, загуби любимото си

Ергенката Валерия потъна в траур, загуби любимото си

Ергенката Джия разпитва мъжете за размера им

Ергенката Джия разпитва мъжете за размера им

ЖЕНИ, НАПАДАЙТЕ! Ергенът без гадже, брат му си намери

ЖЕНИ, НАПАДАЙТЕ! Ергенът без гадже, брат му си намери

Реклама
Реклама
Реклама