Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18597445 www.bgdnes.bg

ЛОШО! Ергенка изхарчи хонорара от шоуто

Надя с тефтерчето играе като луда, за да спечели ваучер за пътуване

Ергенката Надя май закъса с парите и отчаяно моли банка да й дадат ваучер за екскурзия. Участничката от любовното риалити вече е изхарчила тлъстия хонорар от "Ергенът" за почивки и екскурзии, но иска да поддържа бохемския начин на живот. Запомнената с провокативното тефтерче Надя все търси начин да вземе нещо на аванта.

Брюнетката е намерила реклама на наша банка, която в момента прави томбола с ваучери за пътуване. Самата кампания не е нищо впечатляващо, но за Надя това е златна мина. Ергенката упорито започна да копае в нея, като прави всичко възможно да спечели наградата. За целта отбелязва под публикации своите приятелки, включително и нейната съквартирантка от "Ергенът" Йоана.

Реклама

Знае се, че за ден участие в шоуто участничките взимат по 300 лева. Надя, която остана почти до финала на предаването, заработи сериозна сума. Покрай нея ергенката започнала да се глези повече, отколкото може да си позволи. Почти всеки месец хубавицата се показваше на ваканция някъде. Последно ергенката се е белязала в Гърция, преди това в Испания, а преди това - в Турция.

След безразборното скитане по субтропични дестинации хонорарът, заработен от ергенката, явно вече е на привършване. Надя не може да се откаже от воаяжите и затова прави всичко възможно да се домогне до обявената награда.

Четете още

Вижте кого покани за рождения си ден Надя от "Ергенът"

Вижте кого покани за рождения си ден Надя от "Ергенът"

Участничка от "Ергенът" разкрива тайните на шоуто с тефтер

Участничка от "Ергенът" разкрива тайните на шоуто с тефтер

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама